5 accesorii de gaming esențiale pentru orice împătimit al jocurilor

piqsels.com-id-zkgfb

Crearea unei configurații de top pentru gaming, ar trebui să fie o prioritate pentru tine, indiferent dacă ești la începutul aceste pasiuni sau te afli la un nivel avansat. Ca să ai parte de o experiență așa cum ți-o dorești, nu este destul să pornești PC-ul ori consola, ci ai nevoie de multe accesorii care să îți consolideze performanțele în joc. Indiferent dacă vorbim despre un monitor, o tastatură ori un set de căști, toate acestea te ajută să îți îmbunătățești skillurile și să avansezi în ierarhia gamerilor.

În fiecare an, producătorii de tehnologie scot pe piață noi gadgeturi, care sunt atât de atractive, dar alegerea lor poate fi destul de complicată. Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit o listă cu accesoriile de gaming esențiale, care să îmbine perfect cele două criterii: nevoi vs buget.

În primul rând, să ai în vedere faptul că, deși accesoriile bluetooth sau wireless sunt grozave în ceea ce privește libertatea pe care o vei avea pe birou și în zona ta de gaming, totuși nu reprezintă cea mai bună alegere, din cauza lag-urilor cu care te poți confrunta. În gaming, viteza de reacție face diferența dintre viață și moarte (virtual, bineînțeles), iar pentru tine este un detaliu foarte important.

Ține cont de recomandările din acest articol și vei reuși să faci cele mai inteligente investiții.

1.   Monitorul

Indiferent de modelul de monitor pe care îl ai deja, întotdeauna există un model mai nou, mai mare și mai performant. Se recomandă să alegi un monitor compatibil VGA și HDMI, dar mai ales trebuie să ții cont de HDR-ul monitoarelor de gaming când le alegi. În plus, ai în vedere un monitor full HD și cu rata de refresh adecvată, pentru a evita oboseala ochilor în sesiunile lungi de joc.

2.   Tastatura

Cu siguranță, preferata gamerilor de top este tastatura mecanică, și nu doar pentru sunetul satisfăcător pe care îl scoate atunci când se tastează pe ea. Tastatura mecanică pentru gaming are în general o formă ergonomică, care oferă mult conform mâinilor, dar și iluminare din spate, pentru o experiență cu adevărat specială. Alege un model RGB, cu 16 milioane de culori care pot fi personalizate pentru fiecare tastă în parte sau pot fi programate să se aprindă într-o anumită ordine.

3.   Mouse

Vorbim despre un accesoriu care nu trebuie în niciun caz să lipsească din configurația unui gamer. Mouse-ul special pentru gaming are un set de butoane mecanice pe lateral, care pot fi personalizate, pentru accesarea unor comenzi macro. Cu ajutorul butonului DPI se poate schimba rapid sensibilitatea mouse-ului, iar luminile RGB fac totul mult mai atractiv. Un detaliu foarte interesant este posibilitatea de a programa luminile astfel încât să fie sincronizate cu muzica din joc.

4.   Placa grafică

Dacă și tu, la fel ca majoritatea gamerilor de top, nu îți cumperi computerul pentru gaming gata configurat, atunci vei putea să alegi o placă grafică performantă, dar care să poată fi înlocuită atunci când este depășită din punct de vedere al tehnologiei. Placa grafică este esențială, deoarece contribuie masiv la calitatea experienței de joc pe care o vei obține.

5.   Set de căști

Un joc multiplayer, alături de prietenii tăi online, are nevoie de cel mai bun set de căști pentru gaming. Alege un model stereo sau cu surround 7.1 simulat, care te va ajuta să auzi orice inamic, indiferent din ce direcție se apropie. Un microfon detașabil este, de asemenea, necesar, pentru o comunicare în timp real cu coechipierii tăi. Majoritatea gamerilor recomandă căștile cu fir, mai degrabă decât cele wirreless, deoarece nu vor să fie limitați de niciun lag în timpul jocului.

Gamingul este o activitate care te ajută să scapi de stresul din timpul zilei, dar și să te bucuri de reușitele personale și de o comunicare frecventă cu prietenii. Ține cont de recomandările de mai sus, pentru a profita la maximul de experiență.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns