Accesoriile de la Gsmnet.ro mi-au schimbat telefonul

telefon

Era o zi obisnuita ca oricare alta cand am decis eu impreuna cu cativa prieteni sa mergem la un festival, idee ce parea foarte buna asa ca am inceput sa ne imbracam in masina sa ne pregatim, si sa fim gata de toate glumele ce urmau sa curga una cate una. Drumul a fost un fel de expeditie spre centrul pamantului mai ales ca era cald de nici aerul conditionat nu mai facea fata asa ca a trebuit sa suportam caldura.

telefon

Uite ca am ajuns asa ca sa inceapa distractia, lasand la o parte faptul ca am mancat toate prostiile vazute si nevazaute toata ziua am ajuns in mintea copiilor si am inceput sa ne dam in cat mai multe carusele fara sa mai conteze, doar ca in momentul cand coborat m-am simtit ametit si am cazut putin, fara grija m-am ridicat dar cand am bagat mana din buzunar, iar telefonul meu proaspat cumparat era facut una cu pamantul, ce e drept m-am intristat rau dar nu aveam ce face asa ca am mers spre casa, pe drum un prieten a venit cu o idee geniala, data viitoare sa ii cumpar si o husa la el, asa ca mi-am notat pe un carnetel sa nu uit.

Telefonul meu acum este in siguranta cu accesoriile de la GsmNet.Ro

Am reparat telefonul iar acum era ca nou, dar urma momentul in care ma blindasem cu cafea si timp in fata laptopului si sa incepem cautarile, am intrat eu usor pe gsmnet.ro unde am inceput sa privesc dupa o husa speciala care sa imi transforme telefonul intr-un aspirator de priviri. Nu a durat foarte mult si am si pus ochii pe ea, am cerut sa fie livrata cat de repede se poate.

Cand a venit si am pus-o pe telefon parca nici mie nu imi mai venea sa ma dezlipesc de el. Cu timpul mi-a fost de mare ajutor husa cea noua asa ca nu m-am mai dezlipit de ea. Am inceput usor usor sa imi iau de la ei ba un incarcator ba niste casti si am vazut ca in caz de forta majora as putea sa imi gasesc si un display tot aici si la un pret accesibil.

telefon

Pur si simplu simteam cum merg online printr-un bazar facut doar pentru telefoane, iar urmatorul meu ochi ce sa indreptat spre ei a fost un ceas prin Bluetooth cu care deja ma vedeam plasat usor pe mana, si care deja imi atinsese inima. Am inceput usor usor sa devin un mic Inspector Gadget mai ales ca imi palceau faorte mult si ma bucuram sa am cat mai multe lucruri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns