9 motive pentru care trebuie sa iti cumperi o husa de telefon

husa telefon

Telefonul tau costa o avere si cu siguranta il porti cu tine peste tot, asa ca e mai bine sa il tii mereu in siguranta. Doar o persoana neglijenta nu si-ar cumpara pentru smarthpone-ul sau o husa de telefon, accidentele putand sa se produca oricand.

Iata de ce trebuie sa iti cumperi o husa de telefon de pe tamotamo.ro:

  • Telefoanele produse in zilele noastre sunt foarte subtiri si usoare. Acestea sunt atat de subtiri si usoare, incat nu sunt facute sa aiba anduranta la orice factor extern. Nu mai exista niciun telefon ca Nokia 3310, denumit si indestructibilul. O husa de telefon adauga dispozitivului un volum suplimentar necesar, astfel incat telefonul sa nu se rupa sau sa se indoaie.
  • Nu ai facut pasul suplimentar de a-ti face o asigurare pentru telefonul tau. In cazul in care ai preferat sa nu iti asiguri telefonul tau Samsung, cu siguranta vei avea nevoie sa iti cumperi o husa de telefon Samsung. Husa va deveni „asigurarea” telefonului tau.
  • Zgarieturile pe telefon nu sunt tocmai cele mai placute. Telefoanele nu sunt bucati ultra-fragile de sticla, cele mai multe dintre ele sunt realizate din metal dur sau din plastic. Sticla folosita pentru realizarea anumitor componenta este o sticla dura, denumita Gorilla Glass. Indiferent de duritatea ei, sticla poate fi zgariata, la fel ca si restul telefonului, indiferent ca tii telefonul mai mult in buzunar sau in geanta.
  • Husele de telefon iti protejeaza intreg telefonul. Bineinteles, nu iti poate proteja si ecranul, dar protejeaza partea hardware a acestuia.
  • Costul unei huse de telefon este mult mai mic, comparativ cu achizitionarea unui nou telefon. Asta ar trebui sa te puna pe ganduri.
  • Telefoanele noi sunt foarte alunecoase. O husa de telefon realizata din cauciuc poate sa estompeze acest lucru si sa iti pastreze in siguranta telefonul, indiferent de suprafata pe care il pui.
  • Iti iei telefonul peste tot, literalmente peste tot. Mai mult ca sigur, iti iei telefonul si in locuri in care probabil nu ar trebui sa faci asta, cum ar fi baia. Chiar daca sunteti o persoana grijulie, este imposibil ca atunci cand iti petreci 24 de ore cu un gadget sa nu il scapi, lovesti sau sa I se intample un alt mic accident macar o data.
  • Unele huse ofera mult mai multe lucruri decat protectia telefonului. Exista o multime de huse de telefon care actioneaza ca portofele, acumulatori, deschizatoare de sticla sau chiar taser. Da, taser.
  • O husa iti face telefonul sa fie unic. Ti-ai cumparat cel mai nou telefon? Ghici ce…La fel si ceilalti. Cu o husa iti vei putea scoate in evidenta personalitatea, insa cel mai important lucru..vei reusi sa iti identifici dispozitivul in marea de telefoane identice.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns