6 motive pentru a apela la o firma de curatenie in locul unei femei de servici

locco-curatenie

Probabil ca aveti senzatia ca apelarea la servicii de curatenie este un moft. Intr-adevar, poate ca asa este. La urma urmei, inseamna ca altcineva va avea grija de toate coltisoarele casei voastre, pe care aveti sa nu aveti timp sa le curatati. Totusi, se intampla de asemenea sa fie un lux pe care sa vi-l puteti permite mai usor decat credeti. Si daca este asa, ceva opreste? Exista o multime de firme de curatenie in Bucuresti care va pot face treaba ca la carte si care au disponibilitate si ofera incredere prin profesionalismul lor.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa apelezi la ajutor profesionist atunci cand vreo curatenie facuta ca la carte:

  • O multime de firme de curatenie isi aduc propriile produse de curatare si accesorii: curatarea intregii case necesita atat de multe produse de curatare diferite. Aveti nevoie de un produs pentru curatarea placilor din baie, unul pentru oglinzi, altul pentru toaleta etc. Si asta este doar pentru baie. Din fericire, o firma de curatenia nu doar ca isi aduce propriile solutii de curatare, ci si consumabile (carpe de microfibra, mopuri sau aspiratoare).
  • Prea multe locuri din casa care trebuie sa fie sterse de praf: ganditi-va ca fiecare suprafata din casa voastra trebuie sa fie stearsa, de la mese, picioarele mesei, oglinzile, ramele de tablouri, lampile, rafturile si multe altele. Daca sunteti epuizati doar cand cititi aceasta lista, ganditi-va pentru o clipa cat de obositor este sa si faci toate aceste lucruri.
  • Ajutorul profesionist va fi mult mai bun si prompt chiar si fata de curatenia pe care ati putea-o face chiar voi. In plus, cu o firma de curatenie puteti stabili clar intervalul orar in care se face curatenie. Acest lucru este foarte util mai ales daca vorbim despre curatenia cladirilor de birou din Bucuresti unde nu trebuie perturbata activitatea angajatilor.
  • Curatarea baii: stiati ca ar trebui sa curatati toaleta o data pe saptamana, iar cazile de baie si dusul la fiecare doua saptamani? Curatare baii inseamna, de asemenea, stergerea chiuvetelor si a robinetelor, curatarea oglinzilor, stergerea podelei si golirea cosului de gunoi. Ganditi-va cat de frumos ar fi sa nu trebuiasca sa faceti aceste lucruri vreodata.
  • Manere, clante si intrerupatoare: ghiciti ce are mai mult germeni decat aproape orice alta parte a casei voastre? Da, asa este, clantele usilor, manerele dulapurilor si intrerupatoarele de lumina. Si totusi, fiti cinstiti: cat de des le curatati cu dezinfectant? Probabil ca cel putin o data pe saptamana..sau nu. Ei bine, un profesionist se va asigura ca o va face pentru voi.
  • Pardosele murdare: aspirati, maturati, stergeti..se pare ca, indiferent cat de des faceti acest lucru, nu este suficient. Ajutorul profesionist va poate scapa de aceasta grija pentru totdeauna. In plus, firmele de curatenie detin ustensile speciale care va curata dar va si dezinfecteaza pardoselile.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns