A reusit

Va povesteam intr-un articol anterior ca am incercat sa-l ajut pe un prieten de-al meu din Moldova sa isi gaseasca un loc de munca in apropiere de el .. Uite ca a reusit datorita sprijinului meu … daca nu reuseam .. pentru ce mai sunt prietenii atunci daca nu poti ajuta pe cineva care iti este drag.

Si-a gasit in constructii.. castiga aproximativ 1700 Ron pe luna si pe langa asta are si diurna de 50 de lei pe zi pentru ca nu ajunge acasa decat la sfarsit de saptamana. Lucreaza la un acoperis din profile metalice la o hala industriala a carei suprafata se intinde pe aproximativ doua hectare. Acum sunt convins ca cel putin 1 an de zile va avea un loc de munca stabil pentru ca am lucrat si eu in acest domeniu si stiu cat dureaza astfel de lucrari.

Sincer, ma bucur pentru el .. chiar este un om muncitor si tot ce isi dorea era sa munceasca.. uite ca acum are ocazia sa demonstreze ceea ce poate si, cine stie, poate dupa ce va termina hala aceasta va pleca direct la o alta lucrare.. spun asta pentru ca eu cand lucram cu invelitorile din fibra de sticla nici nu apucam sa finalizam o lucrare ca deja se impartea echipa si incepea o alta lucrare in alta parte. E rau ca stai prea mult plecat in deplasari insa sa vedem si partea plina a paharului  =))  eu asa m-am insurat … cu o fata din Gorj avand in vedere ca eu eram din Prahova  locco_smiley_15  . Poate, poate se insoara si el  locco_smiley_39

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns