click aici

Tablete vs Phablet vs Smartphone?

Tablete vs Phablet vs Smartphone?

Generaţia de telefoane inteligente a evoluat enorm de mult şi desigur, s-a şi extins. Nu mai avem doar smartphone, avem şi tablete, iar de curând s-a definit noţiunea de phablet.

Ce este un phablet? Un smartphone cu ecran de 5 inch (sau mai mare). Noile smartphone-uri se menţin în acesată limită de 5 inch, le găsim la 4,7 sau 4,8 inch, însă oricum, nu pare un pic ciudat să ai cu tine un smartphone atât de mare? Momentan va părea un pic ciudat să răspunzi la un smartphone de 5 inch, însă dezvoltatorii cred că noi ne vom obişnui cu ele, iar producţia nu scade.

Momentan, dispozitivele care conduc lumea către o nouă generaţie sunt smartphone-urile şi tabletele. Apple a vândut peste 89 de milioane de dispozitive iPhone 5, iar Samsung continuă să ţină strâns ierarhia cu vânzările pentru Samsung Galaxy S4 şi S5. De asemenea, anul trecut Nexus 7 (2012) a devenit într-un timp foarte scurt, cea mai populară tabletă din lume, iar acum a pasat ştafeta către Nexus 7 varianta 2013. Pentru tine ce se potriveşte, un smartphone, un phablet sau o tabletă? Personal am un smartphone low-range doar cât să răspund şi să trimit un e-mail, însă pentru media folosesc Asus Nexus 7 (2012). Am considerat că e cam ciudat să…combini o tabletă cu un smartphone şi să ţi la ureche un gigant de 5 inch+.

Când vine vorba de tablete, eu zic că cea mai perfectă mărime pentru o tabletă, eu zic că este 7 inch. Perfectă pentru media, video, filme, jocuri şi este destul de mare încât să îţi redea calitate HD sau FULLHD, şi este uşor să o ai cu tine mereu. Tu ce dispozitive ai? Ce dispozitiv ţi-ar dori să-ţi cumperi, şi de ce?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cogenerarea – o solutie sanatoasa

Multi dintre oamenii de rand nu cunosc termenul de cogenerare, si poate ca nu sunt de condamnat avand in vedere

O calatorie cu avionul de neuitat

Care este visul tau? Unde ti-ai dori sa mergi? Daca ar fi sa alegi un loc de pe planeta, unde

Casa de vacanta mult visata

Oare cine nu a visat la o casa de vacanta macar o data in viata? Fie ca este la munte

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar