click aici

Cu si despre motoare

Cu si despre motoare

Achizitonarea pieselor pentru motoare , mai ales pentru masinile straine, a devenit tot mai costitoare si mai dificila.

Acest lucru se datoreaza comerciantilor care, dupa ce ca preturile sunt destul de mari, mai pun  si ei un daos, si astfel noi, consumatorii, ne alegem cu un pret dublu fata de cel din fabrica.

motoare

Cu si despre motoare

S-a observat de-a lungul timpului ca magazinele onlin sunt mult mai accesibile decat cele de la colt de strada. De ce spun asta? Pentru ca este mult mai usor, de exemplu, sa ahizitionezi de pe net un scut motor chevrolet aveo decat sa il iei din magazin… In primul rand in magazin direct este mult mai scump, de  multe ori nici nu gasesti cea ce cauti si trebuie sa astepti o comanda al carui pret va fi dublat bineinteles. De aceea magazinele online sunt mai ok. Se pot obtine produsele direct de la furnizor, la un pret redus. In magazinele normale pentru un scut motor ford platesti inca odata pretul din fabrica.

Exista magazine online de piese auto.

De ce? Taxele din Romania… Poate ca asa se intampla in lumea intreaga, desi ma indoiesc de acest lucru. Poate daca am locui undeva in America, pentru ca in Europa este la fel peste tot, am trait-o pe propria piele, viata ar fi mult mai buna, iar statul nu ne-ar mai pune atatea piedici, indiferent de domeniul in care am activa.

Intre timp nu ne ramane decat sa ne obisnuim cu tehnologia, sa invatam sa ne procuram ceea ce avem nevoie si online, iar daca avem vreo problema cu produsele comandate, le putem returna, ca doar suntem cetateni europeni si avem drepturi, nu-i asa?

Eu zic totusi ca magazinele online sunt chiar de incredere… trebuie doar sa facem alegerea corecta si totul va fi mult mai usor si mult mai ieftin.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cumparaturi de dama

Ca toate femeile avem o slabiciune la acele lenjerii de dama ce ni se potrivesc de minune. Drept urmare astazi

Un viitor in fata

Pentru inceput, vreau sa va spun ca sunt de parere ca fiecare dintre noi vrea tot ce e mai bun

Apple Watch Series 4 vs. Apple Watch Series 3

In cele ce urmeaza vom analiza principalele diferente dintre ceasurile Apple Watch Series 4 si Series 3 pentru a te


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar