Trecut versus prezent

Imi amintesc de o vara mai speciala, eram la bunici si au venit niste straini sa doarma cateva nopti. Mi se pareau atat de interesanti, bogati si diferiti. Au venit din Olanda sa ne vada tara. Era o familie cu un copil, oameni normali, simpli. Cred ca modul cum se comportau bunicii cu ei m-a facut sa am o astfel de parere despre ei, ca sunt bogati si toate cele.

itgM-au impresionat foarte mult prin ceea ce ii dadusera copilului. Avea un laptop superb, cred ca atunci era de ultima generatie si.. nu avea jocuri. Jucam joculetele acelea din Windows. Era prima oara cand am atins un laptop. Nu m-au lasat sa fac prea multe la el, probabil le era teama sa nu fac vreo prostie, doar ca eu ma pricepeam cat de cat, aveam un Pentium 4 acasa.

Ceea ce mi-a mai placut la copilul lor, a fost trotineta. Era de calitate, nu se indoia ca cele de la noi, ieftine. Surpriza cea mai mare  a fost ca anul urmator mi-a lasat-o cadou. M-am bucurat nespus. Imediat am mers dupa ea si am adus-o acasa. Cateva luni eram nedespartit de ea, toata ziua pe-afara.

Nu stiu exact ce an era, dar baiatul avea un aparat foto destul de dragut si o imprimanta portabila. Tot ceea ce poza, printa pe loc. Nu mai vazusem asa ceva pana atunci, eram gura casca. O vreme mi-am dorit si eu, dar imediat ce am avut una normala, mi-am dat seama ca de rapd se termina cartusele si cat de scumpe sunt. Aceasta dorinta s-a stins atat de brusc.. M-am uitat si dupa acele aparate Polaroid, care printeaza fotografia imediat ce o faci. Au un pret mai bun, dar am gasit doar in afara tarii. Transportul si vama erau destul de mult.

Despre telefon pot spune ca l-am cautat. Eu in acea vreme aveam un Nokia 3210. M-am u itat atat in amgazine, unde am vazut la preturi foarte mari, cat si la acele putine magazine online, de genul www.itgstore.ro. Am gasit multe modele, preturile ing eneral erau destul de mari pentru cele cu camera. Am mai asteptat cativa ani..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.