Sanatatea pe primul loc!

Cu sanatatea nu prea e de glumit. Pot fi probleme ascunse care abia incep sa iasa la iveala, probleme pe care le ignoram zi de zi, considerand ca e de vina vremea sau cine stie ce alti factori de mediu. In general o durere sau un disconfort, inseamna o problema. Trebuie sa fim foarte atenti deoarece i se poate intampla oricui sa dea peste o boala greu tratabila, care in faza incipienta este la fel de usoara ca o raceala.

Stiu foarte multe persoane arogante care considera ca nu li se poate intampla nimic. Ei, realitatea e alta. Timpurile se schimba, nu mai traim ca bunicii, nu mai mancam ca si ei si nici nu respiram acelasi aer. Suntem supusi in continuu la diverse radiatii si substante chimice.

sigla_centrul_medical_matei_basarab2Sunt si persoane care amana la nesfarsit sa se prezinte la doctor. Asta se numeste nepasare. Multi considera ca nu au bani in acel moment, sau nu vor sa faca drumuri, nu sunt scuze suficient de bune, doar e vorba despre viata noastra. Ca sa nu mai zic ca doar trebuie sa va prezentati la doctorul de familie si va va da o trimitere.

Chiar si fara una, preturile nu sunt atat de mari, daca considerati ca aveti o problema si vreti sa va faceti unele teste. In zilele de astazi policlinicile sunt foarte bine dotate, doctorii sunt buni si nu se intampla nimic daca le faceti o vizita.

Cea mai mare grija trebuie sa o aiba persoanele insarcinate. Acolo nu e vorba doar de sanatatea unei persoane, ci a doua. Acestea ar trebui sa mearga periodic, cum le-a recomandat doctorul personal, care da, ar trebui sa existe, la controalele necesare. O ecografie fetala nu este atat de scumpa, iar celelalte analize fiind cu mult mai ieftine. Nu are rost sa va supuneti unor eventuale riscuri cand puteti sa v aasigurati ca totul e bine. Totul decurge chiar mai lejer daca stiti ca nu aveti nicio problema si totul are loc fara probleme, sau complicatii. Este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra si a celor din jur, o analiza preventiva putand evita foarte multe necazuri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.