click aici

Un ajutor de nadejde

Un ajutor de nadejde

Am stat cateva saptamani prin zona, mi-a placut. Aerul este curat si oamenii din zona sunt foarte primitori. Peisajul este superb. Ma plimbam de dimineata pana seara si nu ma puteam satura, nici oboseala nu o mai simteam. Din fericire este si internet in zona, ceea ce a facut ca acele saptamani sa fie perfecte.

arabesqueO singura problema aparuse, mai spre primavara. Nu stiu cum de nu s-a intamplat nimic toamna si iarna, dar primavara cam pe cand se topea zapada, pentru ultima oara, au inceput sa apara infiltratii. Nu au fost problem mari, mai mult de aspect. Ceea ce poate fi foarte deranjant.

Anul acesta, a fost o vara lunga, lucrarile s-au prelungit pana toamna. Doar acoperisuri si hidroizolatii am vazut in curte. Au fost unele zile cu emotii, asa mai pe la sfarsit de vara. Lucrarile nu erau gata, iar toamna era cat pe ce sa vina, cu ale sale ploi neincetate. Desi este un anotimp frumos, frunzele portocalii, verzi, galbene, vantul care le sufla, are si cateva parti mai putin dragute. Incepe scoala, incep ploile si cerul este tot timpul gri. Cu toate acestea, e anotimpul meu preferat.

Dar uite ca lucrarile sunt pe terminate, toamna aproape ca a ajuns, cateva membrane bituminoase si totul este gata, ploile pot sa vina.

Vara aceasta nu am reusit sa stau prea mult in noua casa, motivul principal fiind lucrarile. Nu imi place zgomotul, iar genul acesta de zgomot chiar imi aminteste de casa, de oras. Unde nu pot scapa de lucrari. Toata vara se fac drumurile, iar pe toamna deja sunt distruse, chiar inainte sa apara frigul. De ce? Pentru ca fiecare sparge asfaltul ca sa isi traga utilitatile in casa, fiecare cand vrea, chiar daca totul a fost aranjat cu doua saptamani inainte.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

E-avion si calatoria va fi mai usoara

www.e-avion.ro este platforma web de rezervare NON STOP bilete de avion, cazare si tururi de orase. Aceasta companie are o

Conflictul interpersonal. Prevenire, rezolvare si diminuarea efectelor

De multe ori, vrem nu vrem, viata ne aduce conflicte. Pe unele reusim sa le rezolvam, pe altele nu. Pe

Chiar si atunci apelam la experti

Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre moarte, de fapt, chiar daca nu foarte multa lume stie, imi este frica


Sari la bara de unelte