Cand nu te astepti, atunci ai nevoi de ele

Imi amintesc anul trecut cand am fost la padure cu cortul.  S-a facut intuneric atat de repede, iar cum am ajuns mai tarziu, nu facusem nici focul si nici mancarea. Noroc ca a fost unul mai inspirat si a zis sa facem corturile ca nu le vom putea ridica pe intuneric.

Acum ma intreb daca a meritat sa facem cortul si sa stam in frig, e prea intuneric ca sa putem strange vreun lemn. Carbunii nu aveam cum sa-i aprindem, doar daca turnam ceva ulei sau motorina, dar apoi nu se putea gati. Asta au si facut-o intr-un final. Ne-am incalzit, am uiat de foame cu niste chips-uri si cam asta a fost toata activitatea. Toti eram obositi de la drumetiile din timpul zilei.

Ceea ce ne lipsea noua era o lanterna. Fie ca era ea profesionala sau simpla, ne facea treaba mult mai usoara. Dar nimeni nu s-a gandit ca vom avea nevoie. Am iesit la munte fara nicio lanterna. Culmea! Oricum, nu aveam planuri sa iesim noaptea, iar corturile sunt luminate de masini. Zona e destul de sigura, e cunoscuta, merg destul de multi oameni si chiar am mai fost pe-acolo.

Primul lucru care l-am facut cand ama ajuns acasa, a fost sa ma uit dupa cateva lanterne. Nici acasa nu prea aveam, decat din acelea micute, cu lumina slaba. Cautam o lanterna ieftina, dar de calitate. In sensul sa isi merite banii, nu sa platesc pentru numele producatorului.

Am cautat ceva cu led-uri. Acestea stiu ca au viata mai lunga si consum mai mic, insa pretul nu era prea placut. In final am gasit cateva lanterne profesionale, foarte bune din review-urile de pe internet si fara sa mai stau pe ganduri, am dat comanda. A venit urmatoarea zi sice pot sa spun, este excelenta. Lumina este puternica, bateriile inca ma tin, sunt foarte multumit.

Am comandat de pe www.spy-shop.ro. Au foarte multe lucruri interesante. Pe acest site am ajuns cu mult timp in urma cautand diverse accesorii sau pur, iar cand am avut nevoie de o lanterna, stiam ca au. Serviciile sunt de calitate si nu pot decat sa-l recomand.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.