Vara din nou… ne innoim!

Iar a venit vara si iar am observat ca nu am haine suficiente. Imi cumpar in fiecare anotimp, dar niciodata nu am suficient. Nu stiu unde dispar, sau paote mi se schimba mie gusturile atat de repede?

E adevarat ca nu imi place sa port acelasi tricou mai des decat o data la zece zile, dar asta nu are de-a face nimic cu hainele car eimi placeau anul trecut. Timpul ar trebui sa imi creeze un oarecare dor de a le purta din nou. Se pare ca nu.

Nu imi place sa merg la cumapraturi. Pierd atatea ore umbland si obosind, in final ramanand cu nimic. Din bani am luat mancare si haine nu am gasit. Asa ca m-am decis sa cumpar doar online. Marimile mi le stiu. Doar ma uit pe hainele care le am si voila!

E vara, am nevoie de tricouri pentru barbati. Am gasit pe www.miniprix.ro un vechi site pe care-l urmaresc periodic, cateva modele de trcouri, vrea 597, dinc are as putea sa imi aleg. Preturile sunt foarte bune, iar transportul, eh, va las sa va minunati chiar voi. Eu caut ceva mai inchis la culoare, sau alb curat. Nu imi prea plac hainele colorate, nici nu prea am. Acelea negre imi plac, nu pentru ca ma fac sa arat mai slab, nu imi doresc asta, ci pentru ca stau altfel pe mine. Parca au forme diferite fata de restul, sunt mai comode, iar cele albe, sunt bune pentru ca e vara. Nu tin caldura si nu transpir.

Ma intereseaza doar de bumbac. Nu ma risc cu alte materiale sintetice deoarece nu sunt deloc sanatoase pentru piele. Chiar si pantalonii ii aleg asa. Desigur ca la ei nu urmaresc de bumbac. Ca veni vorba de pantaloni, nu mi-ar strica o perece de pantaloni scurti. Nu am mai purtat de cativa ani, ramanand tot la blugii cei de toate zilele. Iarna blugi, vara blugi. Ar cam fi timpul pentru o schimbare, dar de cand nu am mai purtat, am emotii de cum ii voi simti pe mine. Sper ca totul sa fie ok, la ce preturi sunt, ar fi pacat sa nu incerc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.