Vizita la stomatolog

stomatolog

Odata cu sarcina, o femeie pierde foarte mult calciu, pentru ca il ia copilul, cel putin asa se spune. Si odata cu pierderea aceasta de calciu se intampla multe schimbri in organismul femeii.

Pentru ca nu puteam face nici un fel de tratament pe timpul sarcinii, ca ii cauza copilului, a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ca, dupa nastere, urmatoarea vizita o voi face unui medic stomatolog. Am vrut sa am parte de cele mai bune servicii in acest domeniu pentru ca am o fobie in ceea ce priveste mersul la dentist. Asa ca am ales serviciile unuia dintre cele mai bune cabinete. Acest cabinet ofera cele mai bne consultatii somatologice, utilizand aparatura de ultima generatie.

Vizita la stomatolog – Femeia si sarcina

Cand intri pe usa acetui cabinet nici nu iti da impresia unui cabinet medical. Medicii sunt foarte cumsecade, la fel si asistentle. Gata mereu sa aiti explice amanuntit cu ce fel de probleme te confrunti, echipa este de nota 10, la fel si serviciile. Prima data am fost la o consultatie pentru a mi se face investigatiile necesare. Apoi am inceput reconstruirea danturii. Totul s-a rezolvat foarte usor, intr-un timp relativ scurt, iar teama mea de dentist aproape ca a disparut.

stomatolog
Vizita la stomatolog – Femeia si sarcina

Am intalnit acolo persoane care aveau probleme mult mai mari decat mine, persoane care au avut nevoie de implanturi dentare si si-au rezolvat problemele fara nici un fel de dureri. Pentru mine acest cabinet medical intruchipeaza profesionalismul in adevaratul sens al cuvantului. Ii recomand cu cea mai mare incredere in medicii de acolo si in serviciile pe care acestia le ofera.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns