click aici

Masajul – terapie, relaxare…placere


Este bine stiut de toata lumea faptul ca masajul este una dintre cele mai bune modalitati de relaxare… Dupa o zi tensionata o sedinta de masaj poate fi remediul perfect atat pentru o imbunatatire a starii fizice dar si pentru starea psihica. Ce nu stie lumea, bine toata lumea, este faptul ca masajul are secretele lui si ca exista mult mai multe tipuri de masaj decat ne-am fi imaginat noi.

Chiar si cuplurile se pot bucura de o imbunatatire a vietii de cuplu cu ajutorul masajului. Cel mai cunoscut pentru beneficiile asupra vietii de cuplu este masajul oriental. Masajul, in general, reda buna dispozitie, vigoarea iar daca este facut de un profesionist acesta se transforma in terapie care da sanatate intregului organism. In timpul masajului ne reaminti faptul ca suntem vii, ca avem nevoi, ca simtim si ca avem placeri asa cum este si aceea de a fi atinsi fara a opune rezistenta, asa cum suntem obisnuiti in viata de zi cu zi.

Toate aceste placeri ne sunt oferite de masaj. Insa masajul are o latura mai putin cunoscuta de lume, mai ales necunoscuta celor pudici si prea complexati pentru a iesi din tiparele „normalitatii”. Acesta este masajul erotic oriental. Cu toate ca numele strident, as putea spune, ii duce pe multi cu gandul la cu totul si cu totul alte lucruri decat ceea ce inseamna de fapt acest tip de masaj.

Acest gen de masaj elibereaza energiile negative acumulate si conduce la rezolvarea conflictelor interne care afecteaza relatiile noastre in general. Prin intermediul atingerilor realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului, aceasta veritabila metoda terapeutica restabileste si dinamizeaza circulatia energiei prin canalele energetice, distribuind-o armonios in fiinta. Totodata, acest gen de mesaj ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator – care va deveni sursa sanatatii noastre fizice, mentale si afective, amplificandu-ne si mentinandu-ne starea de fericire.

Spre norocul nostru exista un loc in care putem avem parte de astfel de experiente placute dar si de informatii concrete despre acest gen de masaj. Locul se numeste www.oriental-massage.ro si vine in ajutorul celor care viata zilnica, stresul le vine de hac, sa spun asa. Incercati si voi! Merita!

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dear John (2010)

Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris şi The Notebook sau A Walk to Remember),

Cum iti transporti animalul de companie in strainatate?

Pentru cei care detin animale de companie, acestea sunt ca un membru al familiei. Atunci cand intreaga familie pleaca in

The last song (2010)

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol în afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat

Sari la bara de unelte