Accident fara vina?

Astazi am asistat la un incident neplacut; Doamna „soferita” din imagine, dupa ce a parcat masina, a deshis portiera fara a se asigura in prealabil; un copil care mergea cu bicicleta, deoarece nu a avut timp sa reactioneze, s-a lovit brutal de portiera masinii. Acum intrebarea mea este urmatoarea: Cine a gresit?

neamt

PS: totodata Doamna „soferita” imediat dupa incident, s-a interesat de starea masinii (portiera usor avariata) in loc sa verifice ce s-a intamplat cu tanarul cazut pe sosea (imediat dupa impact, tanarul a cazut de pe bicicleta in partea stanga a portierei, adica pe mijlocul benzii de mers dinspre Aurora catre Liceul Spiru Haret, iar masina care venea din spatele tanarului, a reusit cu greu sa-l evite, la aproximativ 10 cm.) Dupa toate acestea Doamna „soferita” se prezenta foarte recalcitranta, intrebandu-ma daca un copil in varsta de 14 ani are voie sa mearga pe bicicleta?

Desi am incercat sa chem salvarea copilul m-a asigurat ca nu are nimic (desi am dezaprobat aceasta varianta), iar la 5 minute a ajuns tatal baiatului; a discutat cu Doamna iar dupa a luat bicicleta AVARIATA a tanarului in cauza si pe acesta din urma si au plecat. Acum poate ma lumineaza si pe mine cineva, cine a gresit ? Cum de este permis un asemenea comportament din partea unu sofer ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.