click aici

Accident fara vina?


Astazi am asistat la un incident neplacut; Doamna “soferita” din imagine, dupa ce a parcat masina, a deshis portiera fara a se asigura in prealabil; un copil care mergea cu bicicleta, deoarece nu a avut timp sa reactioneze, s-a lovit brutal de portiera masinii. Acum intrebarea mea este urmatoarea: Cine a gresit?

neamt

PS: totodata Doamna “soferita” imediat dupa incident, s-a interesat de starea masinii (portiera usor avariata) in loc sa verifice ce s-a intamplat cu tanarul cazut pe sosea (imediat dupa impact, tanarul a cazut de pe bicicleta in partea stanga a portierei, adica pe mijlocul benzii de mers dinspre Aurora catre Liceul Spiru Haret, iar masina care venea din spatele tanarului, a reusit cu greu sa-l evite, la aproximativ 10 cm.) Dupa toate acestea Doamna “soferita” se prezenta foarte recalcitranta, intrebandu-ma daca un copil in varsta de 14 ani are voie sa mearga pe bicicleta?

Desi am incercat sa chem salvarea copilul m-a asigurat ca nu are nimic (desi am dezaprobat aceasta varianta), iar la 5 minute a ajuns tatal baiatului; a discutat cu Doamna iar dupa a luat bicicleta AVARIATA a tanarului in cauza si pe acesta din urma si au plecat. Acum poate ma lumineaza si pe mine cineva, cine a gresit ? Cum de este permis un asemenea comportament din partea unu sofer ?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Rwanda – Din lumea dementei

Suntem in Rwanda, anul 1994, o tara din Africa, o tara macinata de saracie si multe probleme sociale, insa o

Grid – Premium Tumblr Theme (Tumblr)

An unique, minimalistic, clean and multi-column premium Tumblr theme. Theme supports all Tumblr’s post types and it’s suitable to run

Un nou loc de munca

Din cate vad eu, Romania se ridica din noroi usor, usor. Cel putin, asa vad in orasul meu, Drobeta Turnu

Skip to toolbar