click aici

Accident fara vina?


Astazi am asistat la un incident neplacut; Doamna “soferita” din imagine, dupa ce a parcat masina, a deshis portiera fara a se asigura in prealabil; un copil care mergea cu bicicleta, deoarece nu a avut timp sa reactioneze, s-a lovit brutal de portiera masinii. Acum intrebarea mea este urmatoarea: Cine a gresit?

neamt

PS: totodata Doamna “soferita” imediat dupa incident, s-a interesat de starea masinii (portiera usor avariata) in loc sa verifice ce s-a intamplat cu tanarul cazut pe sosea (imediat dupa impact, tanarul a cazut de pe bicicleta in partea stanga a portierei, adica pe mijlocul benzii de mers dinspre Aurora catre Liceul Spiru Haret, iar masina care venea din spatele tanarului, a reusit cu greu sa-l evite, la aproximativ 10 cm.) Dupa toate acestea Doamna “soferita” se prezenta foarte recalcitranta, intrebandu-ma daca un copil in varsta de 14 ani are voie sa mearga pe bicicleta?

Desi am incercat sa chem salvarea copilul m-a asigurat ca nu are nimic (desi am dezaprobat aceasta varianta), iar la 5 minute a ajuns tatal baiatului; a discutat cu Doamna iar dupa a luat bicicleta AVARIATA a tanarului in cauza si pe acesta din urma si au plecat. Acum poate ma lumineaza si pe mine cineva, cine a gresit ? Cum de este permis un asemenea comportament din partea unu sofer ?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Monotonectally aggregate market?

Professionally leverage existing open-source sources rather than 2.0 sources. Conveniently benchmark customized methodologies and bleeding-edge systems. Assertively build pandemic schemas

Vand magia clipelor cand eram doar noi

…Si eram doi… si amandoi aveam aceeasi inima,aceiasi ochi si aceleasi asteptari…cele mai multe cuprindeau….vesnicia noastra,a iubirii noastre…..si ne faceam

Planuri de vacanta

Nici nu am inceput bine noul an si eu deja imi fac planuri de vacanta. Deocamdata imi fac bagajele… Cum?

Skip to toolbar