click aici

TU si doar TU


tuEram gelos pe „somn” ce mi te rapea pentru a te cuprinde in bratele sale, lasandu-le pe ale mele, in moleseala caruia cadeam si eu intr-un tarziu, stiind ca ma va scoate din ea sarutul tau si mangaierea-ti tandra pe obrazul de cele mai multe ori nebarbierit… 

” De ce ?” Si nu pot trece mai departe de acest jalnic ” De ce ” decat stiind, ori TU nu mai esti aici sa imi spui. Mi-ai spune? Ori te-ai zavori in tacerea-ti crunta, lasandu-ma sa ma zbat, sa ma intreb, sa caut, sa imi pun zadarnice intrebari la care doar TU ai raspunsul? 

 Ori poate mi-ai spune dulce „Sa te f*t!”, si sa ma pierzi in dragostea ta pe care si acum o simt si mi-o doresc mai presus chiar si de mine? Mi-ai lasat amintirea ochilor tai ce mi-au innebunit zilele si nelinistit noptile, apasarea buzelor tale pe frunte, obraji, pe buze si pe suflet, de nu mai stiu, de nu mai vreau ori mai simt nimic altceva decat TU…  Ai plecat, si ti-am promis ca voi veni dupa tine, in lumea TA, dar mai sunt lucruri pe care nu le stiu, pe care gura TA le-a pastrat mute, lucruri pe care vreau sa le stiu inainte de a o porni inspre TU.

Iti voi cumpara orhideele care iti plac si voi veni inainte-ti, ma voi aseza inainte-ti, voi mangaia piatra ce iti tine acum loc de fiinta si iti voi vorbi, cerandu-ti socoteala pentru ceea ce nu stiu: unde sa te regasesc? Mi-ai promis ca ai sa ma cauti TU, dar vor mai trece poate mii de ani in care voi rataci in cautarea TA prin lumi nestiute, prin lumi nevazute, nebanuite si nezarite. Dar te voi gasi intr-un tarziu, sufletele noastre se vor regasi si NOI va redeveni o singura fiinta.. Dar pana atunci am o parte din TU alaturi de mine de care trebuie sa am grija… 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cadouri foto de la F64

Iata ca odata cu venirea verii, a caldurii, a vacantelor… F64 ne intampina cu o minunatie de cadou… cadouri foto

De ce tu?

TU. Ai aparut din neant si mi-ai luat si ultima farama de liniste la care mai tanjeam. Eram atat de sigur

Cum sa aduci stilul retro intr-o casa moderna

La fiecare douăzeci-treizeci de ani, lumea celor care se ocupa de design pare a se reinventa, dar într-un mod puțin


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte