Cafeaua de dimineata

cafeauaDe fiecare data cand plec la servici, mi-am facut un mic obicei. Imi programez cafetiera ca la 5:45 sa fie gata cafeaua. Cam pe la 5:50 cobor si o savurez la TV. Pauza mea tine cam 30 minute. La 6:20 plec la servici si la 6:30 incep munca. De multi ani am cautat expresoare de cafea care sa fie asa cum doresc eu. Cafetiera cu filtru o folosesc mai mereu cand sunt la service, mobila, stabile si preseaza cafeaua astfel incat sa nu fie foarte tare.

Probabil vei spune ca-s cam dependent de cafea, dar ai dreptate, chiar sunt. Insa nu beau orice cafea si din orice expresor, crede-ma. Personal, imi procur cafeaua de la magazine coffe-shop, si deseori, aleg sa cumpar 100g cu 50 lei. Poate pare de fita, insa mai bine beau o cana de cafea de buna calitate, decat sa beau 8, si care au gust asa… De aceea, ai nevoie si de un expresor foarte bun, probabil nu ai vrea sa irosesti 50 lei aiurea. Pe viitor, m-am decis sa-mi cumpar o scula profesionala, mai precis, un expressor Intelia. Intr-adevar, costa peste 2.000 lei, insa sa fim seriosi, merita.

expressorExpresoarele Intelia au rasnite 100 % din ceramica, boiler de incalzire rapida, spuma aceea soft gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente, sunt usor de carat si mai ales, produc cea mai buna cafea. Desigur, poti programa cafeaua sa fie gata la o anumita ora, poti alege ce tip de cafea sa-ti faca si cu ce sa fie. Intr-un cuvant, expresoarele Intelia sunt raiul bautorilor de cafea, mai ales cei inraiti, cam mine. Nu stiu daca ati baut vreodata cafea la un expressor Intelia, insa daca da, spuneti-mi ce parere aveti despre ele in sectiunea de comentarii. Cum vi s-a parut cafeaua si ce tip de cafea ati ales?

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns