click aici

Cafeaua de dimineata


cafeauaDe fiecare data cand plec la servici, mi-am facut un mic obicei. Imi programez cafetiera ca la 5:45 sa fie gata cafeaua. Cam pe la 5:50 cobor si o savurez la TV. Pauza mea tine cam 30 minute. La 6:20 plec la servici si la 6:30 incep munca. De multi ani am cautat expresoare de cafea care sa fie asa cum doresc eu. Cafetiera cu filtru o folosesc mai mereu cand sunt la service, mobila, stabile si preseaza cafeaua astfel incat sa nu fie foarte tare.

Probabil vei spune ca-s cam dependent de cafea, dar ai dreptate, chiar sunt. Insa nu beau orice cafea si din orice expresor, crede-ma. Personal, imi procur cafeaua de la magazine coffe-shop, si deseori, aleg sa cumpar 100g cu 50 lei. Poate pare de fita, insa mai bine beau o cana de cafea de buna calitate, decat sa beau 8, si care au gust asa… De aceea, ai nevoie si de un expresor foarte bun, probabil nu ai vrea sa irosesti 50 lei aiurea. Pe viitor, m-am decis sa-mi cumpar o scula profesionala, mai precis, un expressor Intelia. Intr-adevar, costa peste 2.000 lei, insa sa fim seriosi, merita.

expressorExpresoarele Intelia au rasnite 100 % din ceramica, boiler de incalzire rapida, spuma aceea soft gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente, sunt usor de carat si mai ales, produc cea mai buna cafea. Desigur, poti programa cafeaua sa fie gata la o anumita ora, poti alege ce tip de cafea sa-ti faca si cu ce sa fie. Intr-un cuvant, expresoarele Intelia sunt raiul bautorilor de cafea, mai ales cei inraiti, cam mine. Nu stiu daca ati baut vreodata cafea la un expressor Intelia, insa daca da, spuneti-mi ce parere aveti despre ele in sectiunea de comentarii. Cum vi s-a parut cafeaua si ce tip de cafea ati ales?

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Necesitatea cardurilor de sanatate

Cardul este util mai ales în cazurile de urgenţă, când medicii vor putea stabili mai repede un diagnostic şi un

Sarbatori buclucase

Se apropiau sarbatorile de iarna si din cauza unor datorii pe care la platisem, ramasesem intr-o mare criza de bani.

Dimineti perfecte cu o cafea buna

Nimic nu este mai frumos decat o dimineata insorita insotita de o cafea buna. Nu sunt o bautoare impatimita de


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte