click aici

Superbad (2007)


Evan şi Seth sunt doi amici care nu se pot despărţi nici o clipă unul de celălalt. Ceea ce este o problemă, pentru că la sfârşitul anului şcolar ei vor pleca spre două universităţi diferite. Evan este un timid terifiat de viaţă în general şi de fete în special. Cat despre Seth, acesta vorbeşte prea mult, se bagă unde nu-i fierbe oala şi este cât se poate de interesat de funcţiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi să-şi înfrunte destinul şi prima noapte de dragoste.
În filme şi programe de televiziune, Judd Apatow a folosit mijloace de exprimare deopotrivă scandaloase dar şi emoţionante. În calitate de scenarist şi regizor al filmelor de lung metraj Knocked Up şi The 40-Year-Old Virgin, producatorul comediilor Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby şi Anchorman: The Legend of the Ron Burgundy, şi creatorul seriilor televizate îndelung aclamate „Freaks and Greeks” şi „Undeclared”, Apatow şi-a construit o reputaţie în domeniul poveştilor care sunt deopotrivă sentimentale dar şi nerafinate.
Ultimul film produs de Apatow nu face excepţie. Super-rai este o povestire despre procesul dificil al maturizării, având ca protagonişti doi tineri adolescenţi necopţi care sunt pe punctul de a absolvi liceul. Pe cei doi îi leagă o prietenie oarecum caraghioasă prin gradul de dependenţă – însă acum, au intrat la colegii diferite şi sunt obligaţi să-şi trăiască viaţă separat. Evan (Michael Cera) este drăguţ, inteligent şi în general cam speriat. Seth (Jonah Hill) are gura spurcată, este un flusturatic şi fustangiu. Filmul este povestea încercărilor lor nechibzuite de a se apropia de fetele care le sunt pe plac, într-o noapte de panică… o noapte îngrozitoare, umilitoare, dar pe care nu o uiţi tot restul vieţii.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 7.7
Durată: 113 minute
Gen: Comedie

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Hotarat… imi iau asta!

Vroiam sa imi cumpar un ultrabook, deoarece la acel moment dispuneam de un calculator invechit, pe care nu mai puteam

Cat sa-i mai suport?

Astazi va scriu cu nervi insa nu am de gand sa-i vars pe cineva anume din blogosfera insa vreau sa-mi

Locul de munca mult dorit

Am avut o perioada cand nu imi puteam gasi de lucru. La oricate interviuri mergeam, ori se cereau prea multe


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte