Love and other drugs (2010)

Bazată pe cartea autobiografică „Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” a autorului Jamie Reidy, comedia romantică „Love and Other Drugs” explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii ’90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă. Maggie Murdock (Anne Hathaway) este o tânără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte şi nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea în cale şi care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson în primul stadiu de evoluţie.
Fără să muncească prea mult, dar dispunând de capacitate de persuasiune şi de un farmec irezistibil ce îl ajută să cucerească toate femeile, fie că sunt doctori, asistente medicale sau cliente, Jamie Reidy (Jake Gyllenhaal) este un as în domeniul vânzărilor de medicamente. Numai că întâlnirea cu Maggie şi modul în care evoluează relaţia lor îl iau prin surprindere pe Jamie şi îi schimbă ordinea priorităţilor în viaţă. Relaţia îi ajută pe amândoi: Maggie luptă mai uşor cu boala, iar Jamie învaţă ce înseamnă iubirea adevărată şi nu mai pune munca pe primul plan.
Povestea este foarte asemănătoare cu cea din Sweet November, numai că în cazul de faţă, umorul este pus în prim plan iar drama în plan secund, ceea ce nu se întâmplă în filmul lui Pat O`Connor, unde umorul e înlocuit de romantism.
Sursa: cinemagia.ro
Nota IMDB: 6.6
Durata: 112 minute
Gen:
Comedie, Dramă, Romantic

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Love and other drugs (2010)

  1. Am plasat smtaaba 23.10. 2010 o comanda de 281,5 ron. Tinand cont ca sunt din Vaslui unde a fost caravana intre 23-24.10 ma asteptam ca suma totala sa apara redusa cu 20%, dar apare intreaga. Reducerea apare pe factura finala sau nu se aplica la comanda mea? Codul comenzii este 384529. De smtaaba pana astazi luni, nu am primit pe mail confirmarea comenzii. Sper sa primesc aceasta comanda, mai ales ca acum o luna am mai facut o comanda pe care nu am primit-o. Astept un raspuns. Va multumesc

Lasă un răspuns