click aici

Cel mai frumos cadou


De cele mai multe ori, atunci cand oamenii trimit flori pentru date importante din viata celor dragi… acestea sunt insotite tot timpul si de o alta mica atentie: flori si bomboane, flori si un parfum si asa mai departe… Insa cred ca florile sunt mult mai importante decat alte cadouri.. florile semnifica drag si blandete, iubire adevarata si denota sensibilitate.. Cred ca florile sunt cel mai potrivit cadou in orice situatie.

floricudragIn momentul in care oferi flori de Sfantul Valentin in loc de te miri ce alt cadou costisitor arati ca esti sensibil.. ca esti atent la detalii, mai ales atunci cand oferi floarea preferata de persoana careia i le oferi.

In ziua de azi a oferi o floare femeii iubite, mamei sau surorii, sefei sau oricarei alte persoane importante din viata ta, nu mai este o problema.. pentru ca tehnologia a venit si in ajutorul florarilor prin serviciile de livrare de flori la domiciliu. In ultima vreme sunt la moda comenzile de flori online in Bucuresti si nu numai. Domnii prefera sa comande online florile pentru ca surpriza sa aibe mai mult efect.

Astfel ca poti sta linistit acasa langa femeia iubita si vei avea ocazia sa vezi expresia de pe fata ei atunci cand la usa suna unul dintre curierii de la magazinul de flori.. cu un buchet special pregatit numai pentru ea. Cred ca astfel de momente sunt unice..pline de sensibilitate si de iubire…

Florile sunt delicate.. fiecare floare in parte are o poveste anume si, daca stii sa citesti aceste povesti, in functie de persoana careia vrei sa le daruiesti, atunci cu siguranta o floare este cadoul perfect… Niciodata un barbat nu va da gres atunci cand ofera o floare unei doamne.. doamnei din viata lui…

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Amenajam si reamenajam… cu drag

Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca sunt un mare amator de schimbari… mai ales in

Hai la cumparaturi

Pana nu demult mergeam la cumparaturi cu banii doldora un buzunar riscand sa fim vandalizati la orice pas pentru ca…

The Dictator

De la The Dictator ma asteptam sa fie o porcarie, ceva in genul Brüno, insa m-am inselat. Pe alocuri, filmul este chiar


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar