click aici

Fiind copil….


Copil fiind, credeam ca venirea pe lume a unui bebelus, mai ales in familia noastra, nu poate insemna decat foarte mult zgomot, scutece si multe altele. Ei, in momentul in care am devenit parinte, aacest moment mi s-a parut cel mai frumos si mai emotionant din toata viata mea. Nimic nu se compara cu ceea ce simti atunci cand iti strangi copilul in brate pentru prima data. Te simti alt om, te schimbi fara sa vrei.

Odata cu aparitia in viata noastra a copilului absolut toate prioritatile ni s-au schimbat. Acum nu mai cumparam nu stiu ce piesa pentru calculator, pentru ca nu merge te miri ce joc, acum cumparam patut pentru bebe sa poata sta confortabil si sa aibe un somn sanatos. Am primit foarte multe cadouri, dar de data aceasta toate au fost pentru cel mic. Chiar ne amuzam deunazi pentru ca am primit doua carucioare de copii asa ca avem de schimb in caz ca se intampla ceva cu unul dintre ele.

logobeTimpul a trecut, nu mai sunt copil, sau, in adancul sufletului, sunt un copil cu copil… insa este minunat ceea ce simt. Cel mic creste pe zi ce trece… deja suntem in cautare de scaun auto pentru copii pentru ca vrem sa il luam cu noi in vacanta.

Nu vreau sa pierd nici macar un minut din dezvoltarea celui mic, vreau sa ii fiu alaturi atunci cand scoate primele sunete, cand face primii pasi, cand se loveste prima oara sau cand in vede pe Mos Craciun, cand se indragosteste… toata viata lui. Acum, matur fiind, un copil ma implineste cu adevarat.. nu mai inseamna zgomot si scutece urat mirositoare… acum toate acestea sunt minunate.

Un copil este cea mai mare realizare a unui om pe acest pamant…. cand ai un copi simti ca ai pentru ce lupta in viata, ai pentru ce sa traiesti!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Noi locuri de munca

Locurile de munca au fost o problema foarte mare in Romania, tocmai din aceasta cauza tara noastra a ramas fara

Muzica este viata…altfel

În ziua de astăzi toți băiețașii care ascultă rap, in special, doresc să devină DJ. Mulți se apucă, încearcă, nu

Accepted

Accepted un film ce merita vazut In Accepted – Bartleby „B” Gaines este pe cale să fie respins de 8


Tags assigned to this article:
carucioare copiipatut bebescaun auto copoo

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte