click aici

Un bun ajutor pentru femei


Stim cu totii cat de greu este pentru o femeie sa intretina o gospodarie, sa spele, sa gateasca, sa faca curatenie, sa calce si asa mai departe. Cand vezi cate are de facut o femeie in casa te intrebi cand mai are timp si pentru ea… Acelasi lucru l-a facut si prietena mea care, intr-o zi s-a trezit ca nu mai are deloc timp pentru ea.. De ce? Pentru ca nu dispunea de electrocasnicele necesare care sa ii usureze munca.

fier-de-calcat-philips-gc4870Avea o masina de spalat veche care acum ajunsese in stadiul in care facea doar jumatate din munca… adica doar spala.. fara sa mai clateasca si sa ventileze hainele. Asa ca jumatate din munca ii era destinata ei. Daca asta nu era suficient a mai aparut o problema.. exact cand avea mai mare nevoie de el, fierul de calcat a clacat. Asa ca si-a luat inima in dinti si a plecat la cumparaturi. Si cum philips a fost intotdeauna un bun ajutor pentru femei, nici de data aceasta nu s-a lasat mai prejos.

Prietena mea si-a cumparat un fier de calcat vertical cu aburi, o minunatie de aparat care o ajuta sa isi faca treaba mai repede si mai usor. Daca tot s-a aflat in magazin, dupa ce a terminat cu raionul de fiare de calcat, a trecut la altul. Astfel si-a cumparat un aparat de curatat scame numai bun pentru costumele sotului sau care mai era si foarte pretentios cand era vorba de intretinerea costumelor.

A rezolvat si cu masina de spalat… a doborat trei iepuri dintr-o lovitura… pentru ca in acest magazin gasesti absolut tot ceea ce ai nevoie in materie de electrocasnice. De acum munca ei va fi mult mai usoara si va avea si ceva timp pentru ea.. macar cat sa stea linistita in fotoliu pentru a-si savura cafeaua de dimineata.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Îmi plac pantofii…

Îmi plac pantofii, îmi plac la nebunie cei cu platformă. Cei cu platforma îţi pun în evidenţă foarte bine piciorul

Omul cat traieste invata

Se spune ca omul cat traieste invata, atat in ceea ce priveste lucrurile importante din viata lui dar si in

Fiecare zi este speciala

Barbatii pot avea multe defecte insa, pe langa aceste defecte, ei pot avea si alte multe calitati. Stiti cum este


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar