Intrebare – Ce inseamna a fi barbat ?

Eternul mister al barbatului..evident, femeia.Asemenea unui animal in calduri,nevinovata primata o doreste,de fapt este tot ce isi doreste mai mult,o femeie! Si o doreste mai ales dimineata,cand se scoala de langa ea si nici nu o priveste, fuge pe buda si lancezeste jumatate de ora cand cinci minute este suficient.. .o doreste mai ales atunci cand uita sa o trezeasca cu un sarut,cu un mic dejun surpriza..o doreste mai ales atunci cand pentru ea barbatul a inventat…

vandut rob pacatuluiCe a inventat? Da, ziua indragostitilor, unul martie..si pentru ce dracu sa aduca flori zilnic,merita ea asta?..Un mister femeia,spun majoritatea, ceva de neinteles. Dar o doreste! Mai ales cand uita mereu de ea, o bere cu baietii e binevenita, un meci, mult mai incitant, iar e in bucatarie..dar o doreste,mai ales cand o observa cum spala vase, nu pune mana,doar o doreste…atat de mult pentru ca e seara iar el crede ca dimineata e prea devreme,la pranz se mananca..evident,doar seara o doreste…

Intr-atat incat..tandrete, preludiu? Inventii femeiesti va spune el..pentru ca el o doreste, animalic..iar floarea de ea, de asta va avea parte, un strop de animal, dar care o doreste, intr-atat incat, da..adoarme..imediat..dar tocmai pentru ca o doreste…si tot o doreste iar timpul trece iar ea,un mic miracol,se intampla des dar tot miracol este…si pentru ca o doreste,mai bine sta departe cand ea naste,pentru ce dracu sa o tina de mana, el doar o doreste…va trece singura si prin asta… Pentru ca el o doreste..pe amanta, doar al lui suflet s-a ingrasat dupa sarcina..dar el o doreste,si oricum,trebuie sa fie barbat puternic, pai nu este mascul? Dar o doreste,cu o floare pe an,cu un sarut pe mileniu..e barbat!… Sau doar un baiat? O viata plina de dorinte, e al dracului de implinit…Cei ce nu se regasesc aici,sunt adevarati barbati iar ei stiu asta,au defecte dar se pot striga barbati,adevarati protectori ai gandurilor,ai blandului,alintului,oameni nu primate,intamplator barbati..

Cat despre cei ce se regasesc in randurile de mai sus… sunt cei ce vad femeia un mister… intr-adevar este, asteapta sa fie descoperita, atunci de ce nu o faci? Ah, stiu, pentru ca tu o doresti… doar o doresti..

Ce ar fi frumos acum sa facem este sa scriem calitatiile cat si defectele barbatilor, de ce e bine sa fi barbat si de ce nu, ce poate face un barbat si ce nu poate. E simplu incercam sa facem ceva gen cartea Bergembier 😀 !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Intrebare – Ce inseamna a fi barbat ?

 1. Si incep eu ! Va rog sa mentineti genul de comentariu.
  Ce inseamna a fi barbat? Sa vedem…
  1. A merge pe strada descheiat la slit, fara nicio jena.
  2. A se tavali pe oriunde apuca, evident cu oricine si influentat de alcool.
  3. A injura la meciuri ca un descreierat scuipand seminte pe covorul abia aspirat.
  4. A turna in stanga si-n dreapta declaratii siropoase, ca deh! I se ridica..nivelul..

Lasă un răspuns