Uitati ce a putut scrie un individ pe facebook

„De cand omul a invatat sa mearga in doua picioare, se stie ca Braila a fost mereu cel mai mare exportator de cutitari, hoti de biciclete, jucatori de alba-neagra si negustori de telefoane furate.

Specie de animal parazitar a Romaniei care ar face orice sa te braileasca chiar si pentru o banala conserva de pateu. Pana cand oameni buni? Pana cand sa mai induram tirania asta a barbarilor dintre Galati si Ialomita?

Cred ca orice interlop din orice oras al tarii, are cel putin o ruda sau cunoaste pe cineva din Braila. E clar ca numai necazuri ne aduc. Eu propun sa facem un tarc in jurul Brailei, la fel ca zidul Berlinului, doar ca mai inalt, mai gros si cu mai multa sarma ghimpata. Ceva care sa tina brailenii inauntru si lumea civilizata afara. Nu sunt tiran sa propun sa le otravim fantanile si sa le incendiem orasul, desi ar merita. Iar pe locul proaspat ars sa construim ceva frumos si prosper. Nu, nici chiar asa.

braila

Dar un zid bine pazit in jurul lor ar rezolva toate problemele. Ganditi-va la viitor. La copii vostri. La copiii copiilor vostri. Nu ati vrea sa traiasca intr-o Romanie impanzita de braileni, nu? Probabil acum nu vedeti pericolul iminent ce ne asteapta. Dar consecintele sunt pe termen lung. Cat de mult v-ar placea sa va plimbati printr-un parc si din senin sa apara un brailean lihnit de foame dintr-un tufis si sa va muste de pulpa? Sau sa va fure telefonul din mana si sa-l vanda in talcioc la suprapret? Sau sa va roada lantul antifurt cu dintii si sa va treziti fara bicicleta?

Impreuna putem face o Romanie mia buna, mai prospera si mai civilizata! Semnati petitia asta si nu o sa mai vedeti picior de brailean in orasul vostru! Semnati petitia pentru ridicarea unui zid antibraileni in jurul Brailei! Pentru o tara mai curata si mai sigura!”

Nu am gasit acea petitie insa daca dati voi peste ea…. reveniti cu un link!
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Uitati ce a putut scrie un individ pe facebook

Lasă un răspuns