Toate merg bine cu Banca Transilvania

Cate odata nu e deajuns sa iti doresti ceva,mai e nevoie si de putina finantare,pentru ca in zielele noastre nu e deajuns doar sa vrei ceva, trebuie sa si lucrezi si sa strangi. De ceva timp am inceput sa imi doresc sa imi creez micuta mea afacere, m-ai ales pentru ca copii mei cresteau si aveam nevoie de ceva m-ai mult, pentru ca nu vroiam niciodata sa imi ceara ceva si eu sa nu pot sa le ofer.

Multi spuneau sa imi caut un al doilea job dar stim cu totii ca deja e greu cu o slujba stabile dar sa mai si iei una part time, asa ca am cautat sa fac un credit. Am mers sa discut cu mai multe banci si sa ma lamureasca cam ce ar avea de oferit si sa nu ma aduca la sapa de lemn cum spun unii.

Toate merg bine cu Banca Transilvania

Intr-o zi vroiam sa merg la un magazin dar fara sa imi dau seama fiind acaparat de ganduri am intrat intr-o alta cladire iar cand am cerut o paine si 10 oua si am realizat ca nu eram servit am realizat ca intrasem in cu totul alta incinta, unde am profitat de ocazie si am discutat despre ceea ce vroiam sa fac.

transilvania

Persoanele de incredere de aici, m-au poftit la masa si am inceput sa discutam, pe masura ce vorbeam am observant ca ma acapara din ce in ce mai mult, mai ales la auzul cuvantului dobanda fixa, si cum si-au dat seama ca era pentru nevoile mele personale, nici nu am relaizat cum zbura timpul. Chiar daca se facuse tarziu am inceput sa intocmesc tot ce aveam nevoie, si cum am intrat eu suparat si ingandurat am iesit fericit ca reusisem sa imi realizez deja o parte din micul meu plan de a transpune visul in realitate.

Deja a doua zi am reusit sa primesc si cu timpul am observant ca nu aveam de pierdut nimic si mai mult ma ajuta. Faptul ca reusisem sa imi fac constiinta fericita sic a toata familia se bucura alaturi de mine era un sentiment de nedescris, si uite ca totul era perfect.

Acel moment cand te inteleg si alte persoane sit e ajuta e unic in viata si mai rar gasesti. Cand baiatul meu cel mare a crescut, a vrut sa discute de ceea ce facusem, asa ca am mers impreuna cu el la locul de unde a pornit fericirea mea si am stat de vorba, deja imi trezea amintiri de demult, asa ca acum micul meu fiu intreprinzator impartaseste acelasi sentiment ca si mine si sunt sigur ca si el va sfatui la fel.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns