Care sunt cele mai frumoase orase din lume in 2019?

Care este cel mai frumos oras din lume? Chiar daca exista o multime de orase frumoase, drept urmare, atatea raspunsuri posibile, Time Out a stabilit un clasament, interogand numai putin de 34 000 de persoane anonime din mai multe orase din lume bazandu-se pe elemente precum gastronomie, cultura, baruri, atractii, viata de noapte si multe altele. Iata deci cateva din cele mai frumoase orase din lume in 2019.

New York. Nu degeaba NYC este considerata capitala lumii. New York este considerat unul din cele mai frumoase orase ale lumii datorita activitatii sale debordante – cam greu sa te plictisesti in acest oras – diversa si variata. In timp ce America lui Trump pare inecata intr-un val de izolationism, New York este ales unul din cele mai diversificate si mai primitoare orase din lume.

Melbourne. Nu mai este un secret pentru nimeni. Toata lumea stie ca Melbourne gazduieste mai multe sali de concert pe locuitor decat orice alt oras din lume. Un locuitor din patru asista saptamanal la un concert. Mancarea, barurile si multiculturalismul, toate sunt excelente aici.

Chicago. Chicago este numarul 1 in lume cand vine vorba despre gastronomie si de baruri. Este o metropola care a fost clasata pe primul loc in topul celor mai bune orase pentru mancare si pentru bautura.

Londra. Londonezii sunt mandri de orasul lor din mai multe puncte de vedere – pentru cultura sa, pentru gastronomia sa dar si pentru scena sa muzicala – in ciuda faptului ca aceasta capitala britanica este mai nou pe primele pagini ale ziarelor din cauza problemelor politice si din cauza unei rate a criminalitatii extrem de ridicate. Londra este considerat unul din cele mai dinamice orase dar si cele mai creative din lume. Brexit? Ce Brexit?

Los Angeles. Locuitorii din Los Angeles se numara printre cei mai fericiti oameni din lume deoarece locuiesc intr-un oras extrem de dinamic, inca in plina dezvoltare. Printre punctele sale forte se numara gastronomia. Asta deoarece este orasul in care se iese cel mai mult pentru a cina din SUA.

Montreal. Montreal este unul din cele mai bune orase din lume in care poti fi tu insuti si locuitorii sunt mandri de orasul lor caracterizat prin diversitate, dinamism si creativitate. Combina toate acestea cu statutul sau de centru cultural si cu mandria de a fi al doilea oras de pe planeta in ceea ce priveste preturile, drept urmare, extrem de abordabil.

Berlin. Berlin este capitala mondiala a vietii de noapte. Toata lumea stie acest lucru. Dovada – atunci cand municipalitatea a promis recent suma de 1 milion de euro pentru a sponsoriza cluburile din oras si pentru a le proteja astfel viitorul, a demonstrat ca acorda o mare importanta culturii si vietii de noapte. Berlin se distinge prin faptul ca este unul din cele mai inclusive, creative si abordabile orase din lume, oferindu-le locuitorilor sai ceea ce banii nu pot cumpara, libertate si fericire.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns