Care sunt cele mai frumoase orase din lume?

Frumusetea este fara doar si poate in ochii celui care priveste, dar atunci cand vine vorba despre orase, aproape toata lumea este de acord ca liniile de orizont magnifice, gradinile luxuriante, bulevardele marginite de arbori sau peisaje minunate cu apa sunt factori cheie pentru a considera un oras unul din cele mai frumoase din lume.

In acest articol, iti vom prezenta o lista cu cele mai frumoase orase din lume. Fiecare este unic in felul sau. Unele sunt cunoscute pentru arhitectura lor, altele pentru natura lor exceptionala, altele au o cultura incomparabila.

Paris, Franta. Paris, capitala iubirii este fara doar si poate unul din cele mai frumoase orase din lume. Elementele cele mai celebre au glorificat acest oras frumos. Este vorba despre Turnul Eiffel, Arcul de Triumf sau branza franceza. Franta este celebra in principal, datorita acestui magnific oras. Parfumurile magnifice si bucataria gastronomica isi au si ele originea aici.

Lisabona, Portugalia. Lisabona este capitala Portugaliei si cel mai mare oras de aici. Arhitectura acestui oras este extrem de variata, de la cea romana pana la cea baroca, gotica sau postmodernista. Ocupa un loc foarte important in lumea comertului, a educatiei, a divertismentului si artelor.

Bruges, Belgia. Bruges este fara doar si poate unul din cele mai frumoase orase din lume. Aflat in partea de nord-vest a Belgiei, este cel mai mare oras din Flandra Occidentala. Cea mai importanta caracteristica a sa este fara doar si poate arhitectura sa medievala. Majoritatea cladirilor de aici sunt conservate in stare perfecta pana in zilele noastre. Printre cele mai atragatoare si mai frumoase cladiri de aici se numara Biserica Fecioarei Maria, capodopera lui Michelangelo.

Dar, cea mai celebra atractie de aici este clopotul din secolul al 13-lea. In oras sunt organizate in mod regulat concerte gratuite. Este un fel de traditie. Aici sunt si teatre si galerii de arta, dar si festivaluri de muzica si de gastronomie.

Seoul, Coreea de Sud. Daca vrei sa descoperi singur cea mai celebra si mai frumoasa cultura, cea asiatica, aici trebuie sa ajungi. Este un oras foarte primitor pentru turisti si ofera numeroase posibilitati. Este un oras extrem de modern datorita felului sau de a gandi si este unul din cele mai animate orase.

Melbourne, Australia. Stiai ca Melbourne din Australia este unul din cele mai frumoase orase din lume? Are plaje magnifice, restaurant cu mancare delicioasa, un centru al orasului foarte animat si numeroase posibilitati pentru shopping.

Roma, Italia. Roma, unul din cele mai frumoase orase din lume, nu avea cum sa nu faca parte din topul acesta. Are o multime de monumente de arhitectura foarte celebre, precum Colosseumul. Descopera si altele care iti vor taia respiratia, precum Forumul lui Traian, Pantheonul, templele si bisericile, baile si palatele imperiale.

Este un oras cu adevarat magnific unde te poti relaxa si poti invata in acelasi timp numeroase lucruri noi si neobisnuite.

Dar pentru tine? Care ar fi, in afara de orasele enumerate de noi, alte orase care pot fi considerate cele mai frumoase din lume?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns