Top cele mai frumoase orase ale Europei de vizitat pe timp de iarna

Vrei sa schimbi felul in care calatoresti si sa descoperi in apropiere magia iernii? Alege in acest caz, o destinatie din Europa, nu foarte departe, care sa imbine de minune peisajele inzapezite, activitatile interesante si minunate si un sejur cosy. Iata deci care sunt destinatiile pe care trebuie sa le alegi.

Venetia, Italia. Este cea mai buna modalitate de a evita sezonul mult prea turistic. Poti profita de strazile pustii, un lucru destul de rar de obicei, intr-o destinatie foarte populara. Luminile iernii se reflecta pe fatadele colorate pentru a aduce Venetiei o atmosfera misterioasa pe care nu ai cum sa o gasesti in alt sezon.

Londra, Anglia. Londra este un oras foarte placut indiferent de anotimp. Dar este foarte apreciata mai ales pe timp de iarna. Sublimele sale decoratiuni, mai ales de pe Oxford Street sunt un motiv in plus pentru a descoperi orasul pe timp de iarna. Pe langa Oxford Street poti descoperi si Covent Garden si Harrods, dar si Turnul Londrei sau Buckingham Palace.

Amsterdam, Tarile de Jos. La fel ca si o carte postala, orasul Amsterdam sub un mantou alb, ofera un spectacol sublim. Strazile sunt mai calme decat de obicei deci este mult mai usor sa profiti din plin de acest oras. Amsterdam Light Festival va ilumina orasul din noiembrie pana in ianuarie. Este si momentul ideal de a descoperi numeroasele muzee fara a mai sta la coada sau a te plimba prin aglomeratie.

Budapesta, Ungaria. Piata sa de Craciun este una din cele mai bune si cele mai frumoase. Dar si iluminatul sau pe timp de iarna si in prejma sarbatorilor este unul magnific. Ambianta este una feerica, foarte vesela si poti descoperi in liniste si in voie numeroasele muzee si galerii de arta.

Reykjavik, Islanda. Este anotimpul ideal in care poti descoperi cele mai frumoase activitati si o zapada abundenta. Si in mod evident, nu ne putem gandi la Islanda fara aurorele boreale. Zapada se va ilumina astfel cu reflexii de verde. Trebuie sa descoperi aici si Domul Perlan care ofera cea mai frumoasa priveliste asupra marii si colinelor din jur. Dar poti descoperi si muzee unde vei afla mai multe despre istoria vikingilor si o multime de excursii care mai de care mai magnifice.

Salzburg, Austria. Daca destinatiile inzapezite te incanta, trebuie sa ajungi si pe aici. Este pur si simplu un oras sublim sub zapada si ofera cele mai frumoase privelisti. Dar propune si o magnifica piata de Craciun, una din cele mai frumoase din lume. Vei trai deci magia zapezii sub un mantou generos de nea in cel mai feeric cadru.

Rovaniemi, Finlanda. Este o destinatie perfecta pentru iarna. Zapada cat vezi cu ochii si relaxare totala. Este deci destinatie ideala pentru iarna. Are o multime de comori de descoperit si poti descoperi cele mai frumoase aurore boreale. Dar poti descoperi si imprejrimile sale si sa te lasi plimbat de cainii Husky sau sa faci un safari cu motoscuterul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns