Cele mai ciudate superstitii in care cred vedetele

In ceea ce priveste superstitiile, unele sunt mai universale ca celelalte. Foarte multe persoane cred, de exemplu, ca o pisica neagra care iti apare in fata este un semn al ghinionului. Sau ca daca iti pui o dorinta la ora 11 si 11 aceasta va deveni realitate.

Numeroase superstitii sunt foarte raspandite si multi cred in ele, in timp ce altele sunt unice si nu toata lumea stie de ele. Iata care sunt si cele mai ciudate superstitii ale vedetelor.

Heidi Klum. Fosta vedeta de la Victoria‘s Secret, a recunoscut faptul ca poarta cu ea un saculet cu dinti de lapte, in ideea ca acesta ii va purta noroc.

Megan Fox. Frumoasa actrita a declarat la un moment dat ca asculta Britney Spears de fiecare data cand se urca in avion. De fapt, crede cu tarie ca nu ii scrie in destin sa moara ascultand melodiile lui Britney, asa ca stie ca avionul nu se va prabusi cand asculta la casti aceasta muzica.

Jennifer Aniston. Si celebra actrita din serialul Friends are un ritual mai ciudat de fiecare data cand urca intr-un avion. Calca mereu cu piciorul drept in fata si bate in avion putin pentru a avea noroc.

James MacAvoy. Actorul de origine scotiana are si el o superstitie mai ciudata. Si totul se invarte in jurul unor cuvinte foarte simple- este vorba despre un iepure alb.

Actorul spune aceste doua cuvinte la inceput de luna primei persoane pe care o vede. Oare ce sta in spatele acestui straniu obicei… cine stie…

Kit Harington. Actorul a declarant ca are un stilou ce ii poarta noroc pe care il poarta peste tot cu el inca din copilarie.

Kim Kardashian. Kim Kardashian are mai multe superstitii. Prima idee este legata si la ea de avion- mereu urca in avion cu piciorul drept in fata.

De asemnenea, familia sa isi atinge parul de fiecare data cand o ambulanta trece prin apropiere.

Serena Williams. Serena Williams are si ea ritualuri de fiecare data cand are un meci mai important. Primul – mereu isi pune sosetele intr-un anumit fel. Bate mingea de cinci ori inainte de primul serviciu si de doua ori inainte de al doilea.

Taylor Swift. Toata lumea crede ca cifra 13 este ghinionista, dar ea crede altceva. Aceasta este nascuta in data de 13 si a implinit 13 ani intr-o vineri 13.

Ariana Grande. Ariana Grande avea obiceiul de a manca gogosi inainte de auditii pentru a-i purta noroc. Nu mai face acest lucru, dar gogosile vor avea mereu un loc special in inima sa.

Emma Roberts. Emma Roberts nu trece pe sub scari. Nu a facut niciodata asta ni nu o va face se pare si ii este foarte frica cand cei din jur fac asta.

Victoria Beckham. Este un fan al craniilor din cristal si crede foarte mult in puterea si energia lor. Le-a incorporat chiar in creatiile sale vestimentare. Este o persoana spirituala care calatoreste mereu cu cristalele sale. Este un lucru care se pare, o pasioneaza foarte tare.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns