Top 10 cele mai penibile morti din istorie

p_777Nici nu stii cum sa reactionezi: sa razi, sa plangi sau sa te crucesti! Iata cele mai penibile 10 morti din istorie.

1. Felix Faure, fost presedinte francez, a murit in 1899 pe culmile placerii, in timp ce amanta sa ii facea sex oral. Asa se moare la francezi.

2. Ce nu stiu oamenii de teatru este ca dramaturgul Tennessee Williams a fost gasit mort in camera de hotel, in 1983, dupa ce s-a inecat cu un dop de sticla. Era beat crita.

3. Prezentatoarea TV Christine Chubbuck, angajata a postului de televizune Channel 40, a anuntat in timpul unei emisiuni in direct ca va urma o premiera absoluta: a scos un revolver si s-a impuscat in cap. Ce act de vedetism! Si-a dorit celebritatea cu orice pret, chiar si cu pretul vietii.

4. In 1923, jocheul Frank Hayes a murit de inima in timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, i-a indeplinit ultima dorinta- a continuat sa alerge, castigand concursul. Hayes a devenit astfel primul jocheu campion mort.

5. Un acoolic din Texas , SUA, nu avea voie sa bea alcool din cauza unor probleme la gat. Istetul a incercat sa isi administreze lichidul prin rect, printr-o procedura similara celei prin care se face o clisma. A murit dupa ce a consumat in acest fel doua sticle de sherry de 1,5 litri.

6. Doi tineri casatoriti din Carolina de Sud, au fost gasiti in coma, goi pe sosea. Nu pareau sa fi fost agresati. Detectivii angajati sa elucideze cazul le-au descoperit hainele pe un acoperis abrupt. Tinerii cazusera in timp ce incercau sa faca dragoste. Cam asa se moare din dragoste.

7. In 1985, un om a murit inecat in piscina, la petrecerea organizata de cei 200 de salvamarii din New Orleans pentru a sarbatori incheierea sezonului fara nici un deces. Abia la sfarsitul petrecerii a fost zarit plutind corpul neinsufletit al lui Jerome Moody. Nici Murphy nu s-ar fi priceput s-o ticluiasca mai bine.

8. Hans Steininger a intrat in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cea mai lunga barba din lume: de 1,4 metri. Barba insa s-a dovedit criminala: in anul 1967, incercand sa scape dintr-un incendiu, Steininger a luat-o la fuga, s-a impiedicat de propria barba si si-a rupt gatul.

9. In 1991, Yooket Paen a alunecat intr-o groapa, in propria sa ferma; in cadere s-a agatat de un cablu de curent si s-a electrocutat. La inmormantare, sora sa, demonstrand cum s-a intamplat tragicul eveniment, s-a agatat de acelasi fir si a decedat, la randul ei, prin electrocutare.

10. Doi barbati din Illinois au pariat, pe viata si pe moarte, ca unul dintre ei doi va sta cel mai mult intins pe sine in calea unui tren. Unul dintre ei a castigat pariul si si-a pierdut viata.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns