Giuliano Stroe in cartea recordurilor

stroe

Giuliano Stroe, copilul de numai 5 ani stabilit in Italia cu parintii, intrat de curand in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume, reusind cea mai rapida cursa de 10 metri in maini, cu o minge intre picioare,  ar putea fi mandria oricarui parinte pentru performantele obtinute dupa cum declara si tatal sau, Iulian Stroe :

„Merge cu mine la sala de cand s-a nascut. L-am luat intotdeauna cu mine la antrenamente”

Vazand-o pe ProTV-ista Andreea Esca prezentand micul omulet la Stirile ProTV, nu mi-am putut opri mirarea si admiratia, si asta numai pentru simplul fapt ca sunt roman si imi este dat sa nu mai aud numai stiri care ne defavorizeaza. N-a apucat sa se termine jurnalul de la ora 19:00 si imi treceau prin minte tot felul de ganduri. Bine, bine, e vedeta, e in ceaslovu`cu recorduri, dar este totusi un copil, iar sportul pe care il face impingand la gantere, tragand de fiare si facand flotari, parca nu i se potriveste. Am stat si am intors  situatia pe toate partile, chiar nu cadreaza cu copilaria unui omulet de 5 ani. Tatal lui a avut insa grija sa ne asigure ca baietelul are si timp de joaca:  „Eu insumi m-am antrenat dur toata viata. Nu are voie niciodata sa se antreneze singur. Este un copil si cand oboseste mergem si ne jucam”

Cum va arata micul Giuliano Stroe peste cativa ani si care va fi pretul platit pentru performantele sale, ramane de vazut. Sa nu uitam totusi, al are nevoie sa fie copil.

World’s Strongest Boy – Giuliano Stroe – 5 year old -2009

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns