Cum poţi realiza cel mai chic outfit de vară?

Cum poti realiza cel mai chic outfit de vara

În timpul sezonului estival multe femei se gândesc la diverse tipuri de outfituri, care includ tricouri, topuri şi rochii. Astfel, multe dintre acestea poartă articole vestimentare asemănătoare, conturând acelaşi look. Totuşi, dacă doreşti să creezi propriul tău outfit care să se diferenţieze de majoritatea, va trebui să accesezi piese, care nu sunt deseori purtate în această perioadă, precum bluze, cămăşi, jeans sau leggings.

Pentru a crea un look inedit, trebuie să optezi pentru bluze dama elegante, care se potrivesc perfect cu felul tău de a fi. În acest mod, vei purta cu plăcere ținuta, iar atitudinea ta va fi cea potrivită. Piesele vestimentare pot fi simple, viu colorate sau să prezinte diferite modele şi imprimeuri. Pe piață există numeroase tipuri de bluze de damă, aşadar există produse care să se potrivească cu absolut orice stil, inclusiv cu cel clasic sau goth.

Îmbrăcămintea mulată și viu colorată – piesele de rezistență vara asta

După ce te-ai asigurat că ai ales cea mai potrivită piesă centrală pentru ținuta ta, gândeşte-te la diferite articole de vară care se vor potrivi cu aceasta. Printre cele mai populare combinaţii pentru vară sunt bluzele mulate şi pantalonii scurţi/ fuste sau bluzele mulate şi şalvari viu coloraţi. În funcţie de preferinţele tale, poţi alege combinaţiile care se potrivesc cel mai bine personalităţii tale.

Poți alege să porți cât mai multe cămăși

În cazul în care consideri că bluzele sunt nepotrivite pentru look-urile pentru vară, poţi întotdeauna să alegi cămăşi damă. Acestea sunt unele dintre cele mai populare piese în timpul sezonului estival, datorită esteticii complexe, dar aparent simple, pe care o prezintă. De altfel, vei putea găsi diferite tipuri de cămăşi, care au diferite culori, nuanţe sau patternuri. Totodată, anumite piese prezintă nasturi de diferite dimensiuni, care vor deveni rapid unul dintre piesele centrale ale outfitului.

Cămăşile se pot potrivi cu mai multe piese vestimentare, în comparație cu bluzele. Vei putea îmbrăca pantaloni scurţi (din denim sau bumbac), jeans, fuste sau şalvari, astfel încât să poţi contura un look fresh. De altfel, poţi folosi cămăşile şi ca un accesoriu cool, legându-le în zona şoldurilor sau în zona umerilor.

Nu uita de accesorizare

Indiferent de piesa centrală pe care o alegi, trebuie să ai mare grijă la accesorizare. De cele mai multe ori, ţinutele bune sunt schimbate complet în urma utilizării accesoriilor care nu se potrivesc cu texturile şi formele pieselor vestimentare.

În primul rând, în momentul în care realizezi un look fresh pentru vară, va trebui să alegi piese cu un design minimalist, precum lănţişoare realizate fin sau inele simple. Totuşi, dacă vrei să adaugi un accesoriu care să atragă atenţia, poţi testa creolele de mari dimensiuni. Acestea se potrivesc la majoritatea outfiturilor. Este exclus să adaugi pălării din materiale groase outfitului tău. În schimb, poţi încerca pălăriile confecţionate din paie sau plastic.

Încălţămintea – un element important pentru a obține look-ul perfect

În timpul verii poţi alege diferite tipuri de încălţăminte, de la tenișii standard, până la pantofii cu toc şi cizmele confecţionate din tricot. Nu există nicio regulă în ceea ce priveşte încălţămintea aleasă în această perioadă. Totuşi, trebuie să ţii cont de faptul că nu este indicat să porţi încălţăminte confecţionată din materiale sintetice. De cele mai multe ori, acestea ridică riscul de apariţie a micozelor. Încălţămintea de vară trebuie confecţionată întotdeauna din materiale naturale, care lasă pielea să respire pe întreaga durată a zilei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns