click aici

Viața la facultate

Viața la facultate

Exista multe greutati in viata, multe piedici peste care trebe sa treci si prin care nu trebuie sa te dai batuta niciodata, asa cum fac si eu si voi face in continuare.

Era o zi mai grea, pentru mine, urma sa am examenele la facultate si nu stiam cum voi reusi, plus de asta colac peste pupaza se pare ca pierdusem si banii de chirie si pe care ii mai aveam stransi , asa ca inca ma mai gandeam cum ar putea merge mai prost ziua de azi, dar fix in acel moment sa afli ca va fi si vreme urata, te simti ca si intr-un film prost regizat.

studio

Imi trebuiau idei salvatoare ce se pare ca nu veneau din nicio parte asa ca tot ce aeam de facut era sa ma bazez pe vechiul meu amic, si acela instinct feminin.

Fiind constienta ca avea nevoie de un job cu care sa pot a ma intretin , sa imi pot platii chiria si sa imi rezolv toate problemele pentru ca vreau ca totul sa devina la fel ca inainte. Am inceput sa caut mai multe locuri de munca, dar era din ce in ce mai greu, primul loc de munca e cel mai greu am inteles, pana te obisnuiesti, asa ca asta vroiam sa si fac.
In timp ce citeam un ziar pentru a ma mai relaxa se pare a cam auzit despre Studioul Manequeen si angajatele asa ca am ciulit eu binisor mai aproape urechea si am inceput sa ma interesez despre mai multe detalii, si am zburat imediat sa caut acel loc despre care tocmai auzisem.

studio 1

Dupa ce imediat am aflat tot ce trebuia despre acest loc de munca, am inceput sa lucrez si eu pentru ca vedeam pe toata lumea cum lurau cu spor si zambetul pe buze, am prins si eu curaj. Recunosc, la inceput mi-a fost rusine, greu si nu credeam ca voi reusi, dar am inceput sa imi fac prietene, cu timpul am inceput sa ma acomodez, si cel mai mult m-am bucurat ca amreusit in cele din urma sa imi rezolv problemele pe care le aveam initial si acum totul revenise la normal asa cum trebuie, si asta era cel mai bine.

Chiar daca am rezolvat, nu am renuntat la slujba mea, plus ca mergeam de placere in fiecare zi unde eram inconjurat de oamenii minunati cu care se pare ca aveam multe in comun.

Confesiunile unei studente in anul 3 la o facultate din Bucuresti

Seriozitate
20out of 5
Castig usor
20out of 5

Overview

Confesiunile unei studente in anul 3 la o facultate din Bucuresti

5

5 out of 5
Excellent
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Exista reduceri semnificative la parfumurile originale pentru femei

Vin unele momente din viata in care dorim sa facem o inovatie. De multe ori, aceasta vine din temelii si

Gecile si hainele in tendinte pentru primavara anului 2019

A venit momentul sa ne gandim la modelele de pardesiuri, de geci sau alte haine care ne vor ritma vara,

Nuanta de rosu bordo, cea mai trendy nuanta a sezonului!

Mai cool dar si mai trendy decat nuanta de rosu, chiar si mai sic, nuanta de rosu bordo este marele

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar