click aici

Los Angeles – In lumina reflectoarelor


De la inceputul existentei sale, Los Angeles i-a atras continuu pe cei care cautau aventura si castigurile rapide. Perceput ca avand legatura directa cu industria filmului, pentru multi este un loc unde visul american poate deveni realitate, unde cu putin noroc poti avea un real succes.

Orasul pare sa promita o cariera rapida si stralucitoare, dr prea putini reusesc in industria filmului. Starurile locuiesc in cele mai prestigioase cartiere ca Beverly Hills, Bel Air, Pacific Palisades si Malibu unde proprietatile si resedintele-palat au printre cele mai mari preturi din lume.Los Angeles - In lumina reflectoarelor - Locco.Ro (2)

Los Angeles este un oras modern. Atmosfera initiala din centrul orasului in secolul XVIII este pastrata doar la monumentul istoric El Pueblo pe Almeda Street, cu edificii istorice precum resedinta Avila Adobe din 1818 si biserica La Placita din 1822. Radacinile mexicane ale orasului se pot observa in piata de pe Olivera Street, cea mai veche strada din oras. Cladirile moderne de birouri din cartierul financiar vegheaza asupra cartierelor etnice precum Chinatown, Little Tokyo, Koreatown, Little Persia si Little Ethiopia.

Los Angeles are trei universitati de stat si numeroase centre medicale avansate si de cercetare in domeniul tehnologLos Angeles - In lumina reflectoarelor - Locco.Roiei. Califrnia Science Center si observatorul astronomic Griffith prezinta cele mai noi realizari din domeniul tehnologiei si stiintei. Orasul este un centru international renumit de arta contemporana: cele mai interesante colectii pot fi vazute la muzeul J. Paul Getty, Muzeul de Arta Los Angeles si Muzeul de Arta Contemporana.

Multi locuitori ai LA considera ca cel mai bun mod de a-si petrece timpul este organizand picnicuri in Exposition Park sau in cea mai mare zona verde a orasului, Griffith Park. Los Angeles - In lumina reflectoarelor - Locco.Ro (5)Los Angeles - In lumina reflectoarelor - Locco.Ro (3)Spatiile publice excelent intretinute, incurajeaza localnicii la activitati fizice precum jogging, ciclism si patinaj pe role, in timp ce pe plaje puteti participa la cursuri organizate de Yoga si aerobic, adesea gratuit. Iar oceanul si vremea placuta sunt perfecte pentru windsurfing. Los Angeles are o istorie sportiva lunga si gazduieste multe cluburi de prima marime in baseball (Los Angeles Dodgers), hochei (Los Angeles Kings) baschet (Los Angeles Lakers) si fotbal (Los Angeles Galaxy si Chivas USA).

Los Angeles - In lumina reflectoarelor - Locco.Ro (1)Datorita diversitatii etnice, bucataria excelenta, pentru o gama variata de gusturi, este o caracteristica a orasului, Los Angeles este si capitala americana a modei, cu buticuri ale designerilor de top, de-a lungul strazii Rodeo Drive. Iubitorii de distractie vor gasi numeroase restaurante si cluburi de noapte de-a lungul Sunset Strip in Western Hollywood, centrul vietii de noapte al LA-ului inca din anii 1920.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Orase europene de vizitat iarna

Chiar daca iarna nu-i ca vara, iarna are totusi farmecul ei, este pe placul unui numar mare de persoane. In

Vacanta binemeritata

Uite ca a mai trecut un an, au venit din nou sarbatorile, concediile mult asteptate dupa un an lung de

Un muzeu plin de viata – Cracovia

Cracovia gazduieste cel mai mare numar de monumente istorice din Polonia, dar asta nu inseamna  ca aici timpul sa oprit


1 comment

Write a comment
  1. Starea
    Starea 4 decembrie, 2013, 11:27

    superb 😉

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte