click aici

Oferta inedita inchirieri


Alegi sa apelezi la inchirieri auto cand nu ai propria masina sau cand cea pe care o ai este in service sau nu suporta un drum lung. Persoanele care aleg sa inchirieze o masina cand pleca in calatorii, spre exemplu, pot beneficia in anumite perioade de oferte inedite. De exemplu, firma de inchirieri auto FMN Rent A Car, are o oferta inedita in perioada 01.10-01.12. Daca inchiriezi una din cele 3 masini specificate de ei, in aceasta perioada, poti beneficia de reduceri de 20%. Nu-i asa ca suna bine? Si asta nu e tot. Poti folosi masina inchiriata cati kilometri iti doresti, o poti primi si returna gratuit si nu vei avea surpriza neplacuta a unor comisioane ascunse.
In plus, mai poti beneficia si de scaun auto pentru copil, solutie de parbriz, telefon gratuit pentru asistenta sau harta rutiera. Nu-ti fa griji in privinta certificatului de verificare tehnica, a anvelopelor sau a asugurarii. Toate sunt achitate de catre firma.
Va recomand inchirieri auto aeroport fmn rent si inchirieri masini otopeni fmnrent.ro!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Destinul unui inger de floare

Un inger de floare..pe-o raza de soare Strabate pamantul..si zboara spre mare. Din valuri spumate…din marea sarata Pe brate cu

Teama mea cea mai mare nu mai e teama

Nu cred sa fi avut vreodata teama de ceva anume… Cand eram mic nu imi era frica sa merg pe

Camerele de filmat

Camerele de filmat, dacă ştii câte persoane sunt pe lumea asta care au trac atunci când sunt puse să vorbească

2 comments

Write a comment
 1. Andreas
  Andreas 4 iunie, 2014, 10:56

  Au avut reduceri chiar mari in perioada aia. Sper sa mai repete oferta. Eu am folosit tot timpul http://www.imarentals.ro/ cand am avut treaba in Bucuresti dar ultima oara m-a cam dezamagit.

  Reply this comment
 2. Ioana
  Ioana 20 noiembrie, 2017, 15:27

  Interesant, multumesc pentru postare.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte