click aici

Oferta inedita inchirieri


Alegi sa apelezi la inchirieri auto cand nu ai propria masina sau cand cea pe care o ai este in service sau nu suporta un drum lung. Persoanele care aleg sa inchirieze o masina cand pleca in calatorii, spre exemplu, pot beneficia in anumite perioade de oferte inedite. De exemplu, firma de inchirieri auto FMN Rent A Car, are o oferta inedita in perioada 01.10-01.12. Daca inchiriezi una din cele 3 masini specificate de ei, in aceasta perioada, poti beneficia de reduceri de 20%. Nu-i asa ca suna bine? Si asta nu e tot. Poti folosi masina inchiriata cati kilometri iti doresti, o poti primi si returna gratuit si nu vei avea surpriza neplacuta a unor comisioane ascunse.
In plus, mai poti beneficia si de scaun auto pentru copil, solutie de parbriz, telefon gratuit pentru asistenta sau harta rutiera. Nu-ti fa griji in privinta certificatului de verificare tehnica, a anvelopelor sau a asugurarii. Toate sunt achitate de catre firma.
Va recomand inchirieri auto aeroport fmn rent si inchirieri masini otopeni fmnrent.ro!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ceva nou de citit

Era o zi calduroasa de vara, nu imi venea sa ies afara din casa din cauza caniculei, iar in casa

Cum sa va apucati de gradinarit

M-am apucat de gradinarit asa ca am nevoie de toate sculele necesare ca sa devin un bun gradinar.   Mi-am

Ulei de motor de la Star Lubricants

Se apropia timpul cand trebuia sa fac schimbul de ulei. Era primul schimb de ulei pe care il faceam pentru

2 comments

Write a comment
 1. Andreas
  Andreas 4 June, 2014, 10:56

  Au avut reduceri chiar mari in perioada aia. Sper sa mai repete oferta. Eu am folosit tot timpul http://www.imarentals.ro/ cand am avut treaba in Bucuresti dar ultima oara m-a cam dezamagit.

  Reply this comment
 2. Ioana
  Ioana 20 November, 2017, 15:27

  Interesant, multumesc pentru postare.

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar