click aici

Teama mea cea mai mare nu mai e teama


Nu cred sa fi avut vreodata teama de ceva anume… Cand eram mic nu imi era frica sa merg pe ulitele satului noaptea tarziu, nici singur nici cu ceilalti, mai tarziu, pe la liceu, nu imi era teama ca ziua urmatoare aveam sa dau doua-trei lucrari odata si nu eram suficient de pregatit, nici macar la facultate nu aveam teama restantelor, desi nu excelam la carte.. Insa, de ceva vreme m-a cuprins teama de..medicul stomatolog.

Recunosc, in tinerete am fost destul de neglijent, nu spun ca nu ma spalam periodic pe dinti sau lucruri din astea, insa niciodata nu am avut grija la alimentatia mea. Cum nu am avut probleme cu greutatea niciodata, nu m-am ferit de dulciuri deloc, ba chiar ele tineau locul mancarii de foarte multe ori. Si uite asa m-am ales cu masele transformate in ceva urat si mai ales…durere.

Si uite-ma acum nevoit sa merg la medicul stomatolog. Va dati seama ca reactia mea nu a fost una tocmai frumoasa cand mi-am dat seama ca alta solutie nu exista pentru a scapa de durere. Si mergand eu cu masina catre medic, parca simteam ca ma doare mai tare teama de ce se va intampla acolo decat maseaua. Buuun, am ajuns… Intru sagalnic pe usa clinicii si merg spre cabinetul medicului la care imi facusem programare.

implant dentarAjunsesem prea devreme asa ca am fost nevoit sa imi prelungesc singur calvarul asteptarii pentru ca domnul doctor avea in acel moment un pacient, programat inaintea mea. Stateam si ma rugam sa nu aud pe nimeni tipand pentru ca sigur as fi rupt-o la fuga. Cand colo…ce credeti? Pacientul, un copil, a iesit radiind de bucurie din cabinetul medicului. Atunci mi-am zis ca daca un copil poate, atunci si eu sigur pot.

Am intrat in cabinet, m-am asezat frumos pe scaun…tremuram tot..medicul mi-a facut consultatia si… nu a durut absolut deloc. Mare surpriza pentru mine si mare bucurie in acelasi timp. Insa bucuria ca am avut parte de o consultatie lipsita de durere s-a transformat repede in alta stare cand am aflat ca am nevoie de un implant dentar. Eu? Implant dentar? Da!

Medicul mi-a explicat frumos ce se intamplase cu dantura mea asa ca incepand de azi aveam sa imi schimb radical alimentatia si aveam sa incep transformarea danturii mele. Eram sigur ca domnul doctor avea sa faca tot ce putea pentru a-mi reda zambetul perfect. Si asa a si facut, si totul fara pic de durere.. Si uite asa…teama mea cea mai mare nu mai este teama acum absolut deloc.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Alege-ti parfumul in functie de personalitate

Deoarece numeroase sunt criteriile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un parfum, fie el de barbat sau

Masculin versus feminin

Unul dintre miturile care circula in mai toate comunitatile e acela care spune ca barbatii urasc moda. Nimic mai fals!

Sansa vietii mele

Am visat dintotdeauna sa ajung cineva, sa lucrez cu oameni pe care sa ii pot ajuta si de la care


Tags assigned to this article:
clinica stomatologicaimplant dentarstomatologie
Skip to toolbar