O zi din viata mea

Vreau sa va povestesc cum decurge o zi obișnuită de a mea. Ma trezesc nu prea de dimineața, cam în jurul orelor 11, 12. Merg la bucătărie, unde îmi fac o cafea, apoi îmi aprind laptopul. Intru pe internet pentru a îmi verifica casuța de email și cele câteva site-uri pe care le dețin. Apoi navighez în căutarea a ceva anume, dar câteodată și în descoperirea de lucruri și site-uri noi și interesante. Deseori îmi petrec orele pe magazinele online și în special pe cele unde se vând componente și periferice pentru calculatoare.

logo2Acum vreau sa va povestesc despre un site pe care am ajuns din întâmplare. Acest site se numește Itgstore și pe acesta se vând tot felul de imprimante și terminale mobile. De fapt, serviciile lor sunt mult mai complete, de la servicii de wireless pana la cititoare de carduri de sănătate, dar despre astea o să vorbim altădată. Deocamdată vreau sa va vorbesc doar despre imprimantele aflate pe acest site, pentru ca de aici mi-am cumpărat și eu o imprimanta portabila la un preț destul de bun. Pe acest site erau expuse spre vanzare un numar destul de mare de imprimante portabile la un preț pot sa spun chiar exagerat de bun, așa ca fără sa mai stau pe gânduri mi-am achizitionat una.

Acum sa va spun cum am plasat comanda. În dreapta sus pe site erau afisate câteva numere de telefon și cum beneficiez de o oferta cu minute nelimitate în orice rețea am sunat la unul dintre ele. Am intrat în contact cu un operator de la aceasta firma caruia i-am cerut toate detaliile de care aveam nevoie. Acesta, destul de sociabil și răbdător la multele mele întrebări, mi-a dat absolut toate detaliile cu privire la plasarea comenzii. Am plasat comanda prin intermediul lui, iar apoi m-a înștiințat ca după o zi urma sa o primesc la adresa specificata de către mine prin intermediul unui curier rapid, caruia o să trebuiască sa ii achit contravaloarea comenzii dar și taxele de curierat, care erau oricum unele destul de mici. Zis și făcut, comanda a fost plasata, iar a doua zi în jurul orelor după-amiezii am primit un apel telefonic de la acel curier, care mi-a spus ca în câteva minute va ajunge în fata blocului unde locuiesc eu. Am coborat la scara, deja ajunsese. Am plătit comanda și am semnat de primire. Vreau sa va spun ca sunt foarte mulțumit de ceea ce am cumpărat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns