click aici

Asa imbinam utilul cu placutul


Acum ceva vreme ma ocupam de organizarea diferitelor evenimente lucrand in cadrul unei institutii care se ocupa cu acest gen de lucruri. Pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea pentru ca astfel am reusit sa cunosc oameni foarte interesanti, oameni pentru care viata este intr-o continua miscare si oameni care iubesc sa faca ceva pentru ceilalti.

Intr-o zi, cazand pe ganduri in legatura cu un eveniment pe care urma sa il organizez, mi-am amintit de un amic care 83imi spusese ca inainte cu un an organizase un eveniment asemanator cu cel pe care aveam sa il organizez eu la restaurantul Trattoria. Stiu ca m-a impresionat acest loc pentru ca in acest restaurant evenimente de tot felul erau la ordinea zilei. Asa ca am hotarat sa imbin in acest proiect al meu, utilul cu placutul si sa le fac o surpriza placuta clientilor mei.

Zis si facut. Am pus mana pe telefon si am organizat un eveniment ca la carte intr-un loc de vis. Pe mine m-a incantat foarte mult faptul ca, in afara de sala de sedinte care era pusa la dispozitie clientilor mei, se puteau retrage mai apoi intr-o incapere, asa cum era candva, ca intre barbati pentru a continua discutiile despre afaceri cu un pahar de bautura fina intr-o mana, intr-un mediu mult mai relaxant.

Am avut grija si de cei care mergeau insotiti de sotie si copii pentru ca in acest loc exista un loc special amenajat pentru copii, dar si pentru mamici, loc in care mamicile in care isi pot savura cafeaua in liniste putandu-si supraveghea copii in acelasi timp.

Cred ca aceasta a fost cea mai buna idee pe care am avut-o pana acum si mai cred ca este unul dintre cele mai reusite proiecte ale mele… Un succes absolut!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Masina e compania mea

Cu totii ne imbolnavim, fiecare in functie de ce are nevoie sa isi resolve micuta sau marea problema indiferent de situatie.

Un cadou… altfel

[dropcap size=big]O[/dropcap] geanta, un parfum, un set de… ceva…toate acestea cadouri banale pentru o persoana ale carei aspiratii sunt cu mult

Cum să optimizezi fluxul finanțelor tale

Optimizarea fluxului finanțelor poate fi cea mai importantă responsabilitate a ta. Dacă ești un antreprenor la început de drum, trebuie


Tags assigned to this article:
restaurantrestaurant evenimentetrattoria
Skip to toolbar