Mobile-Vet are grija de prietenii nostri necuvantatori

animale

Totul incepe de la pasiunea pe care o dobandesti de cand esti mic, cand incepi sa descoperi lumea si sa iti dai seama incet incet ce iti place cu adevarat. Eu de mic am iubit animalele, mai ales ca parintii mei locuiau la casa, undeva langa oras si le placea sa aiba ba un catelus, sau o pisicuta lenesa si poate de ce nu, cateva animalute speciale sau iesite din comun.

Crescand inconjurat de acele vietati care pareau ca sunt cei mai buni prieteni ai mei pentru ca ma intelegeau si ma ascultau indiferent ce aveam eu de zis am, am decis sa imi pot face o gradina zoologica atunci cand mai cresc. Timpul trecea iar planul meu usor usor era retusat in fiecare zi astfel ca atunci cand deja eram un baietel in toata firea nu ma mai gandeam si visam cu ochii deschisi la un mic parculet unde sa am jucarii de plus, deja in mintea mea se formau ce fel de animale urma sa aduc spre amuzamanetul tuturor copiilor ce doreau sa vada ceva cat mai special.

Deja incepusem sa imi caut teren sa ma interesez de unde sa imi pot procura cele necesare pentru a nu da impresia animalelor ca stau in custi, ci ca si cum ar fi acasa la ele.

Zi dupa zi incepusem sa imi vad visul cum se implinea

Zi dupa zi incepusem sa imi vad visul cum se implinea in fata ochilor mei. Tot ce mai trebuia era sa le pot asigura si conditiile medicale, asa ca m-am interesat unde as putea gasi si uite ca google mi i-a pus in cale pe cei de la mobile-vet.ro.

animaleAm sunat si am discutat cu ei, mai ales despre ce trebuie sa fac la fiecare animal si in timp ce purtam o conversatie mai aruncam si cate un ochi asupra site-ului pe care mi l-au pus la dispozitie asa ca in timp ce discutam cel mai important subiect fix atunci am dat ochii cu sectia de vaccinari care era foarte importanta mai ales ca se putea realiza pentru orice nevoie.

Dupa ce am fost lamurit si toate lucrurile erau puse cap la cap, am decis sa imi continui treaba de zi cu zi asa ca uite cum am ajuns la ziua deschiderii, momentul in care puteam vedea daca am facut investitie proasta sau voi avea success si spre surprinderea mea totul merge perfect, dovada ca daca iti doresti ceva si te dedici acelui lucru poti face minuni. Asta este o lectie pe care le-o spun tuturor inainte sa paraseasca minunata lume a animalelor.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns