click aici

De ce să votați cu Klaus Iohannis


Crede în implicarea comunitatilor locale în procesul de creștere a independenței energetice a țării noastre și propune modificarea legislatiei astfel încât o parte din redevente să fie alocate bugetelor locale, mai mult, chiar proprietarilor de terenuri, urmând modelul SUA.

Astfel, cetatenii și comunitatea vor beneficia de prosperitate și vor simți ca sunt parteneri cu statul în acest proces

Dorește ca poziția de presedinte al Romaniei sa ceara tuturor forțelor politice sa lucreze împreuna pentru a realiza cea mai buna strategie pentru prezentul și viitorul sistemului de pensii.

Promoveaza o viziune prezidențială, pe 10 ani, în care anteprenoriatul economic este stimulat și facilitat printr-un stat cu guvern minimal și o piața economica liberalizata.

Considera sistemul de pensii un mare sistem public la fel ca cel educational sau cel din strainatate, sistem prin care cetateanul să fie partener cu statul în care a muncit.

Dezaproba exploatarea abuziva fata de cetateni și mediu a aurului (Rosia Montana) și a gazelor de sist (Pungesti, s.a.) și propune o exploatare sănătoasă, în viitor (pe termen mediu și lung), atunci când tehnologiile folosite nu vor mai fi nocive, astfel putand fi create locuri de munca și o dezvoltare economica regionala și naționala sustenabila.

Vizeaza un nou model de dezvoltare economica, axat pe pilonii durabili ai competitivitatii economice, din perspectiva propriilor atuuri și oportunitati. Acest model propune apropierea de abordarea economica a tarilor Vest-Europene.

Klaus IohannisCele mai importante puncte pentru care Klaus Iohannis poate face ceva din tara asta!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dhost + CloudFlare rezulta RailGun

In luna Martie 2012 Dhost  Software a devenit partener cloudflare, astazi a venit momentul sa trecem la un parteneriat superior care sa

Caravana Culturala a trecut si pe la Motru

Ce este Caravana Culturală? Un proiect marca Inspire. O caravană ce aduce în orașele mici și mijlocii, filme și o minibibliotecă.

Despre ventilatoare axiale de perete

Atunci cand ne gandim la un ventilator, ne vine in minte o senzatie racoroasa pe care ne-o ofera un astfel


2 comments

Write a comment
 1. Robi
  Robi 14 noiembrie, 2014, 19:41

  nu-mi place iohannis foaarte mult. dar pt. ca il detest pe ponta votez cu asta.

  Reply this comment
  • Andrei Sebastian
   Andrei Sebastian 14 noiembrie, 2014, 23:56

   Nu e vorba de persoana, cat despre fapte.. Guvernul Ponta in 2 ani de zile de cand au preluat fraiele guvernului inca mai dau vina pe Guvernul Boc …. De ce ? De ce la 2 ani de la caderea guvernului BOC inca nu s-au gasit solutii?
   R: Sunt incompetenti, Nu sunt capabili sa gaseasca solutii si asta ne impinge pe noi la saracie.

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte