Pasiunea poate deveni realitate

Daca nu gresesc, majoritatea dintre noi au visat sa fie dj-i sau cel putin o data au incercat sa mixeze muzica, cu ajutorul diferitelor programe care se gasesc pe internet. Eu unul am incercat, cu toate ca nu mi-a reusit. Nu oricine poate sa faca asta, in primul rand trebuie sa ai ureche muzicala buna si sa cunosti muzica. Nu este de ajuns doar sa iti placa acest lucru, trebuie sa fie ceva nativ dupa parerea mea.

02-akai-WolfHaideti sa va povestesc prima mea incercare de a mixa. Bineinteles ca a fost una esuata si care m-a facut sa renunt la acest lucru. Eram in fata pc-ului intr-o dupa-amiaza si tot vedeam pe internet diversi dj-i care mixau muzica. Am zis sa incerc si eu, nu aveam ce pierde. Si am inceput sa caut un program de mixat muzica, pe care intr-un final l-am si gasit. L-am descarcat si instalat in calculatorul meu si apoi am inceput. Nu pot sa va explic ce a iesit, dar cred ca a fost ceva de-a dreptul oribil. Cred ca daca ma ascultau niste lupi incepeau sa latre la luna.

Degeaba m-am chinuit eu si am tot umblat pe la mixere, nu suna deloc bine. Cu siguranta nu era destinul meu sa ajung la platane in vreun club de noapte renumit. Dar macar imi facusem damblaua si, cum spuneam si mai sus, nu am avut ce pierde. Chiar m-am distrat de minune facand asta si stricand unele melodii care pana cand sa fie mixate de mine sunau destul de bine. Intr-un final m-am lasat pagubas si am inceput sa imi vad de lucrurile care ma caracterizau si la care chiar ma pricepeam.

Nu m-am mai gandit niciodata sa devin dj, nu era pentru mine aceasta profesie. Dar nu strica sa incercati si voi, dupa cum spune vorba romanului, nu aveti ce pierde.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns