click aici

Ceva Autentic

Ceva Autentic

In traducere libera…pula! Pentru ca toti folosim in general “pula” in vorbire, doar ca o facem in intimitate, adica ne ascundem, este ceva autentic. Sau nu, gasim alt eufemism pentru cuvantul pula? Mai elevati in “a baga” si “scoate” una alta? Femei si barbati, romani cu preponderenta, ne bagam pula de nu se poate!

Imi bag pula… o, ce rusine, dar cum poti sa vorbesti asa? Cu mult timp in urma imi cade in mana o carte legata de erotismul cel mai profund, o trecere prin toata literatura genului, incepand cu “Nexus, plexus, sexus”, pana la sexul din antichitate. Desigur, pula este “reprodusa” la modul cel mai “violent”, doar ca in introducere autorul vorbeste despre originea cuvantului pula, insa pune puncte dupa litera p, asa in conditiite in care cheama la renuntarea la falsa pudoare!

Imi spun, tipul fie este imbecil, fie…nu poate trece peste barierele lingvistice ale societatii! Nu conteaza, era un surogat de…carte. Cert ca pula este pe buzele tuturor, doar ca…ei, hai sa o spun verde in fata: sugem pula de 20 de ani, clar? Sau nu realizati asta? Insa nu o spunem, cumva parca dorim sa tinem acest act intim doar pentru noi! Insa realitatea este una clara, pula face parte din viata noastra, dar nu ca un organ masculin, din contra, un soi de frustrare vecina cu jena.

Insa departe de “autor”, un ziarist genial reuseste sa puna pula pe prima pagina a unui ziar! Cum? Simplu, boxerii romani participa in Serbia la un oarecare turneu de box, tocmai in orasul Pula! Si pentru ca sunt invinsi pe linie, ziaristul scrie urmatorul articol: “Boxerii romani nu au luat nicio medalie si au venit in tara cu numele orasului in mana!”. Genial individul, a reusit sa puna pula pe prima pagina a ziarului!

Desigur, nu suntem toti Patapievici, insa “Povestea pulii” a fost scrisa de un ilustru ce este predat in toate scolile din Romania! Atunci? Nu este pula ceva autentic romanesc? Oricum ne bagam pula in tot si toate! Sau nu? Pula! Sunt curios, cat mai dureaza pana cand un roman merge si patenteaza cuvantul “pula”!

Bag pula-n lume si v-o fac cadou

Pana si B.U.G. Mafia a “turnat” o piesa in tema, versul ” Bag pula-n lume si v-o fac cadou” a facut furori! Sau noi trebuie sa blamam astfel de “ganduri” ce aduc pula la suprafata unei societati ce zambeste atunci cand simte sa loveasca, sa injure, sa ucida! Asa, stam ascunsi? Acest topic nu este un strigat pentru renuntarea la pudoare, insa este pentru a fi noi insine, pentru a face ce simtim, cand simtim, cum simtim! Pentru ce sa strangi in tine? Te face sa te simti mai bine? Nu! Atunci? Urla aici asa cum simti: imi bag pula! Te face asta mai “suburban”? Nu, esti mai autentic, faci ceea ce simti! Este ceva mai minunat decat sa faci ceea ce simti?

Altfel spus, eu stiu ca tu, oricine ai fi, iti bagi pula, noi stim ca iti bagi pula! Atunci te intreb, de ce nu o faci? Salvand aparentele…salvezi ce? Este ca si cum ai avea in mana o bata si lovesti o perina, cu toata ura din tine! Ramane ceva din perina? Iti spun eu ce ramane, ramane pula! Furia ta, aici!

Imi cer mii de scuze pentru limbajul porcotos folosit in acest post insa de mult aveam de gand sa-l scrautenticaiu si sa va explic si voua cam care e istoria asta dom’le!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

La ce ne ajuta drenajul limfatic

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru. Daca el nu siar indeplini la cote maxime

Superb… pur si simplu

Dupa parerea mea felul in care iti decorezi si mobilezi casa te caracterizeaza, acestea spunand ceva despre tine si felul

Lucruri pe care cuplurile durabile le au in comun

Cuplurile durabile sunt admirate de numeroase persoane care nu reusesc ele la randul lor, sa aiba o relatie durabila. Si


2 comments

Write a comment
 1. mihaela
  mihaela 26 April, 2012, 01:07

  Bine te-am gasit my friend

  Reply this comment
 2. gabriella
  gabriella 26 April, 2012, 01:09

  as fi vrut mai mult

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar