click aici

Cum trebuie sa arate o scoala de soferi moderna

Cum trebuie sa arate o scoala de soferi moderna

Scolile de soferi au un rol foarte important in obtinerea permisului auto. Cu cat scoala de soferi este mai calitativa si cu cat personalul angajat se implica mai multe in pregatirea cursantilor cu atat aceasta va fi mai bine vazuta.

Scoaladesoferi.odat.ro sustine ca o scoala auto calitativa stie cum sa ia cele mai bune decizii si cum sa isi ajute cursantii. Cu cat aceasta este mai prezenta in pregatirea acestora cu atat rata de promovabilitate va fi mai mare.

    Cum arata o scoala de soferi moderna

In primul rand trebuie sa tina pasul cu schimbarile care au lod de-a lungul anului in codul rutier. Pe langa asta trebuie sa isi pregateasca intens cursantii astfel incat acestia sa promoveze cat mai repede examenele teoretice. In momentul in care rata de promovabilitate unei scoli de soferi scade sub 60% aceasta va fi puternic taxata, se poate ajunge chiar si la pierderea licentei.

O scoala de soferi moderna trebuie sa tina pasul cu tehnicile de predare din tarile Europene. Acestea trebuie sa se afle intr-o continua dezvoltare iar personalul sa se axeze mai mult pe intelegerea nevoilor cursantilor.

Comportamentul instructorilor este foarte important.  Acestia trebuie sa stie cum sa se comporte cu fiecare cursant in parte. Oamenii difera, cu totii avem temeri si suntem emotivi in anumite situatii de aceea instructorul trebuie sa inteleaga fricile si emotiile pe care anumite persoane le pot avea atunci cand sunt la volan.  Acesta trebuie sa ii sustina si sa stie cum sa determine cursantii sa aiba mai multa incredere in fortele lor. Este necesar sa iasa putin din zona lor de confort pentru a se putea descurca pe drumurile publice.

O scoala de soferi calitativa va pune intotdeauna accent calitatea informatiilor oferite. Comunicarea este foarte importanta  si cursantul trebuie sa primeasca materialele de care are nevoie ca sa poata asimila mai usor informatia.


Related Articles

Hotii – Ei sunt de vina!

Sâmbăta trecuta am rămas fără parcare și a trebuit sa îmi las mașina la vreo 200 de metri de blocul

Povestea unei fete despre videochat

Totul se intampla acum aproximativ opt ani pe cand eram inca studenta in Timisoara. Am plecat la studii impreuna cu

Ceaiul de pe peste mari si tari, al Dragonului Negru

De cateva luni am tot inceput sa experimentez cand vine vorba de consumul de ceai. Am decis ca ar fi

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte