click aici

Contele fier de calcat de la Philips

Contele fier de calcat de la Philips

Cand suntem mici toti facem prostii si ne credem supereroi si luptam impotriva masinii de spalat sau infrangem balaurul din baie cu coada de la mop pe post de lance si o perna pe post de scut, sau poate unii nu faceau asta si citeau carti de povesti, dar asa am preferat eu sa imi traiesc copilaria, macar copilaria, sa imi dezvolt imaginatia pentru ca era varsta in care trebuie sa poti sa te distrezi cat mai ai timp.

Dupa orice razboi exista si pagube sau victime colaterale

Mama era o persoana care era foarte indulgenta cu mine, cand stricam accidental ceva prin casa si dadeam vina pe monstrii care imi atacau cetatea din perne si paturi, mama imi arunca o privire blanda si un zambet si intra in joc, spunand ca nu este problema si ca dupa orice razboi exista si pagube sau victime colaterale. Nu stricam mare lucru prin casa, iar cand timpul trecea pe langa mine si cresteam deja incepeam sa devin din ce in ce mai captivat de tot ce se intampla in jurul meu si imaginatia deja incepuse sa imi ia amploare, reusind astfel practic sa ma transpun direct in peisajul ce il cream.

Totul era perfect pana intr-o zi, cand fortareata mea era atacata de dusmanul meu de moarte, aspiratorul cel rau si armata sa numeroasa de orci si alte creaturi mitice create cu ajutorul imaginatiei mele. Lupta era una crancena pana pana cand contele fier de calcat din castelul sau masuta de calcat, au intrat in mijlocul conflictului si doar cu o lovitura neatenta de coada de matura si o ghiulea din perna am reusit sa le dobor, astfel stricandu-se rau.

Contele fier de calcat demn de slujba in favoarea reginei mama

M-am speriat ce e drept, dar de data asta aveam nevoie de ajutor serios asa ca tata era optiunea cea mai buna, i-am explicat ceea ce se intamplase, am plecat amandoi spre internet pentru a cauta sa inlocuim repede ceea ce daramasem si poate luam ceva mai bun. In timp ce tata cauta eu am ochit un alt castel masa de calcat ce era mai spectaculos, si mai trebuia sa angajam si un conte fier de calcat demn de slujba in favoarea reginei mama.

fier de calcatDupa ce am reusit sa facem comanda, asteptam si ne rugam sa ajunga inaintea mamei, iar norocul era de partea noastra pentru ca asa se si intamplase. Am reusit sa le inlocuim cu usurinta, iar mama cand a venit acasa nu stiu daca a realizat ce s-a intamplat si se bucura sa vada ceva mult mai frumos in loc, si niste fete triste care mai ca se rugau sa nu se supere, sau poate pur si simplu nu observase, ce e drept mama era foarte multumita de noile achizitii si parca calca din ce in ce mai des desi nu intelegeam de ce.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lucrare de weekend

Imi plac foarte mult decoratiuniile interioare dar si cele exterioare. Saptamana trecuta am fost in vizita pe la fratele meu

Am puterea de a schimba tara!

Glumeam … tara nu mai poate fi salvata….nu cu conducerea de acum … NU, asa nu avem ce schimba. Dar

Latura feminina – de nepatruns si de neinteles

Mi-am fortat limitele si am incercat imposibilul: sa inteleg specia femeiasca. Cum rasa „ele” este ghidata de o logica aparte,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte