Soare… mare.. vara…

Se pregateau de concediu.. dintotdeauna si-au dorit sa aibe parte de un concediu linistit si spectaculos in acelasi timp impreuna. Iata ca a venit pana la urma si vremea lor. Tot ce le ramanea de facut era sa faca cateva cumparaturi de ultim moment pentru a nu mai avea nevoie sa cumpere altceva de acolo de unde mergea. Si asa s-au hotarat sa caute pe internet ceva haine ieftine online pentru ca nu se merita sa investeasca foarte multi bani in haine care poate anul viitor nu mai era la moda.

Ea si-a comandat o pereche de balerini viu colorati, dintr-un material care ii lasa piciorul sa respire iar el si-a mai dorit cateva tricouri.. cu un design neobisnuit pentru a fi unic in vacanta…

Odata cumparaturile facute s-au apucat de imachetat.. totul fiind gata au pornit-o spre aeroport. Ea avea asa o strangere de inima la gandul ca avea sa zboare pentru prima data insa o simpla strangere de mana din partea lui a fost suficienta pentru a-i trece teama definitiv. Si iacata-se decoland catre o alta lume.. o lume cu soare.. mare si.. vara intotdeauna.. o vara a fericirii in doi.

Ajunsi la destinatie au ramas muti de uimire si de fericire inca de la coborarea din avion. Au fost intampinati asa cum nu mai fusesera vreodata si totul era atat de.. frumos si magic  pentru ei.

Poate cu cativa ani in urma nici macar nu ar fi visat la o astfel de vacanta dar au luptat pana si-au indeplinit un vis si.. va fi cu siguranta un concediu de neuitat… poate chiar calatoria vietii lor.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns