Dilema rezolvata

prosoape

Ati putea spune ca propria voastra casa este frumoasa si curata, dar chiar daca esti o persoana obsesivcompulsiva in ceea ce priveste acest domeniu, imi mentin parerea ca hotelurile au un nivel mult mai ridicat al curateniei, cu totul diferit. Sa ne gandim de ce oare?
Spre exemplu: voi va schimbati lenjeria in fiecare zi? Nu? Sau ati schimbat lenjeria in toate camerele, in fiecare pat in parte mai ales daca asteptati oaspeti? Prosoape curate puneti zilnic in baie? Sau… curatati zilnic covorul sau chiar salteaua?

Toti clientii hotelurilor pot fi numiti oaspeti ai casei, asa cum ar fi si musafirii vostri.

Tu, personal, poti folosi propriul prosop odata fara sa fie nevoie sa il dai la spalat pentru ca pana la urma este prosopul tau si il poti folosi si a doua oara fara nici o grija. In hoteluri lucrurile nu stau la fel, aici prosoapele sunt schimbate zilnic, asa ca urmatorul prosop pe care il vei folosi va fi cu siguranta altul. Aici, prosopul trebuie sa fie atat de curat inca sa nu ne duca cu gandul la faptul ca alta persoana l-ar fi putut folosi inaintea ta….

prosoapeEu imi amintesc de fiecare data cand mergeam in vacante alaturi de parinti, fie ca era la mare sau la munte, camerele de hotel aratau intotdeauna impecabil, lenjeriile de pat erau de un alb imaculat iar materialul era de o calitate la superlativ. Sa nu mai vorbesc despre prosoape, intotdeauna aveau un aer proaspat si erau atat de pufoase incat cu drag le foloseai, plus ca apa era atat de bine absorbita incat erai uscat in doi timpi si trei miscari.

Chiar anul acesta vorbeam cu sora mea despre aceste vacante si despre prosoapele din hotel si isi dorea si ea foarte mult, mai ales pentru copil, un astfel de prosop. Asa ca am zis sa incercam sa cautam pe internet aceste articole si norocul a fost sa gasim site-ul www.lenjerii-hotel.ro unde am regasit absolut tot ce ne doream, atat prosoape cat si lenjerii de pat frumoase si durabile.

Bineinteles ca ne-am pus intrebarea cum de prosoapele folosite de hotelieri se mentin atat de pufoase si cum de absorb apa atat de bine. Stand de vorba cu mai multe persoane, raspunsurile au fost diferite, insa toate au logica lor. Una dintre prietene mi-a spus ca unul dintre principalelemotive pentru care aceste prosoape absorb atat de bine este faptul ca acestea sunt spalate in apa fierbinte folosind detergenti comerciali si nu balsam de rufe. Balsamul de rufe poate reduce gradul de absorbtie al prosoapelor iar in ceea ce priveste prosoapele din bumbac, acestea absorb mult mai bine cu cat sunt utilizate mai mult, iar prosoapele in hoteluri sunt foarte mult utilizate de catre clienti.

Cred ca in mare parte are dreptate, mai ales in ceea ce priveste folosirea balsamului de rufe, am observat din proprie experienta ca prosoapele spalate cu astfel de balsamuri ajung sa nu absoarba mai deloc… Iata o dilema rezolvata si cu siguranta de acum inainte voi incerca sa spal prosoapele, cele noi comandate pe site, doar cu un detergent fara a mai folosi balsam.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns