Acele momente cand….

Stiti acele momente cand nu stiti ce sa le cumparati parintilor de ziua lor si trebuie apoi sa va stoarceti de idei ca sa va dati seama ca de fapt cadoul era fix sub nasul vostru. Asa e si micuta mea povestioara despre o mica patanie pe ultima suta de metri.

Era o zi normala cand a inceput totul.

Era o zi obisnuita la servici, cand eu planuima in paralel ce as putea sa le cumpar parintilor mei de ziua lor, deja pentru mama gasisem ce sa ii iau, si am rezolvat usor usor dar cand vine vorba de tata, persoana care mereu spune ca orice sau ca nu vrea nimic, si mai e si foarte greu de citit, cred ca pot citii mai bine o piatra decat sa il citesc pe tata.

A durat ceva timp sa imi tot dau seama, si uite ca se apropia ziua in care urma micuta petrecere in familie, asa ca eram deja in pana de idei, nici macar vreun membru nu vroia sa suflet nimic nici cel mai mic ajutor, asa ca tot eu trebuia sa ma descurc singur.

Dar ideea mi-a venit fix in ziua aceea.

Stateam la palavre asa una alta, si din vorba in vorba se pare ca tata se plangea de cateva dureri si nu era bolnav, asa ca m-am gandit sa ii ofer un mic ajutor, imediat am cautat sa ii iau un scaun nou, si nu orice scaun ci unul care avea sa il faca sa se relaxeze si de ce nu si ceva masaj.

Fotoliu-cu-masaj-Rokol-RK8900-0-388x388

Imediat am dat cateva telefoane si am intrat pe internet in acelasi timp sa gasesc ceva care sa fiu sigur ca il va pretui si ii va placea foarte mult. Am ajuns sa gasesc in sfarsit, chiar daca eram transpirat fleasca, rezolvarea mea au fost cei de la www.rokol.ro .

Venise si ziua parintilor mei, am ajuns cu totii, toata lumea era fericita si totul mergea perfect, muzica, mancare, si tot ce iti poti dorii, toata familia o tinea doar intr-o veselie, ma bucuram ca puteam sa ii vad pe toti in formatia asta ca sa zic asa.

Pana si acele rude care nu se intelegeau asa de bine stateau acum la discutii si povesteau fara sa se iste nici macar cea mai mica discutie.

A venit si timpul asteptat, vremea cadourilor, toata lumea sa strans ca si la petrecerile de copii mici, toata lumea tinea sa fie deschis cadourile lor, desi aici am prins ideea, ca fiecare vroia sa se laude cred cu ce lea luat, a fost frumos sa privesc acel razboi, dar cand a venit vremea cadoului meu, toti au ramas masca cand au venit niste baieti ca sa il bage in camera, si toata lumea era tare curioasa, am asteptat reactia tatei iar cand a deschis cutia cea mare, si a vazut ceea ce vroia sa primeasca, a inceput sa se bucure foarte mult, m-a intrebat de unde stiam, dar nu a mai contat in secunda doi cand s-a asezat in el

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns