Tine de igiena corporala

igiena corporalaAm dezbatut acu’ ceva timp pe blog, daca un barbat ar trebuie sa fie epilat sau nu. Tin minte ca in acel topic, a iesit un intreg dezmat. Foarte multe pareri, unele si din perspective unei femei, care, zic eu, este cea mai importanta, asa-i? Dupa parerea mea, un barbat ar trebui sa fie epilat. Sincer, ce femeie s-ar uita la o maimuta paroasa?

Unii au par pe picioare care pur si simplu este inestetic. Te cam urateste, transpiri mai des, s.a.m.d. Femeile, oricum, nu prefera barbatii care nu se ingrijesc, iar igiena corporala este foarte importanta. De aceea, eu mi-am comandat un aparat de tuns corporal si un aparat de tuns parul din nas. Tin sa spun ca pana acum imaginea mea s-a imbogatit foarte mult. Nu mai transpir atat de des, ma simt mai usurat si parca pot purta pantaloni scurti, fara jena ca se va uita lumea la mine ca la masini straine. Lu socru-miu i-am cumparat un aparat de tuns barba de la Gillete, are deja 6-7 luni si tot in aceeasi stare este. Nu a schimbat nici macar lama. Subliniez acest lucru deoarece socru-miu are barba deasa si tare. Pana acu’, a folosit o gramada de lamele si nu au dat nici-un rezultat. Foarte multe aparate schimbate, stricate, s.a.m.d.

igiena corporalaVad ca acesta isi face treaba si nici nu m-a costat foarte mult, ca sa fiu sincer. Bugetul meu oricum nu-mi permite sa fac investitii foarte mari, mai ales in cadouri. I-au si eu ce pot, vedeti si voi cum este in ziua de azi, salariile sunt putine, cerintele sunt multe, iar preturile nu ne ajuta deloc. Voi ce parere aveti despre ingrijirea corporala si epilarea la barbate. Ce aparate de ras folositi? Ce marca si cum vi se pare raportul calitate-pret?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns