Fara ajutor n-ai cum

In zilele noastre sa faci ceva de unul singur este aproape imposibil .. Ma bucur din tot sufletul ca am o sotie care stie sa dramuiasca banii dar parca uneori nu este suficient. Zilele trecute am avut parte de cea mai neagra zi de cand m-am mutat in noul apartament. Vecinii de la 1 au plecat intr-o mica excursie cu copii pe la Cerna Sat si cam la o ora de cand au incuiat au inceput belele. O teava de la baie a cedat si cat timp eu cu sotia l-am scos pe cel mic in parc la o gura de aer casa noastra s-a transformat intr-un adevarat lac de pescuit.

providentCand am ajuns acasa si am vazut atata apa peste tot m-am inchinat .. tot, absolut tot, era ud.. parchetul deja incepuse sa se umfle, mobila la fel , de pereti sa nu mai zic ca cel putin pe unde a curs apa… dezastru total. Si cum spuneam … abia ca strangeam si noi niste banuti .. acum trebuia sa vedem de unde luam bani imprumut sa mai punem peste pentru a putea acoperi pagubele. Da stiu, o sa-mi spuneti ca cei de la etajul unu trebuia sa plateasca tot insa nu le puteam cere absolut nimic (poate putin sprijin moral) pentru ca cei de la etajul unu sunt parintii mei 😀 .

Sotia mea mi-a spus ca putem rezolva cu doua credite nebancare de la Provident si imediat mi-a picat fisa si am cautat pe net cu ajutorul lui Google: „imprumuturi online Provident‘ sa ma documentez despre ce e vorba.Intr-adevar cu doua credite nebancare de la Provident problema noastra era ca si rezolvata. A doua zi i-am sunat si in 30 minute un reprezentant de-al lor de la mine din oras a fost la usa mea. Am semnat niste contracte .. pe loc mi-au dat si banii si acum il astept pe tatal meu sa vina cu masina lui sa mergem sa ne cumparam materialele necesare.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns