O noua viata, un nou inceput

Se mutasera in alta tara pentru ca viata din tara nu mai era la fel cum era candva, cu greu isi gaseau ceva de lucru si banii castigati abia daca le ajungeau de pe o zi pe alta. La un moment dat sotul si-a luat inima in dinti si a plecat in afara cu un contract pentru doar cateva luni. Dorinta lui de a progresa si de a oferi familiei o viata mai buna l-a ambitionat sa faca tot ce poate pentru a reusi sa ramana acolo si sa isi aduca si familia langa el.

avem-onoarea-de-a-trc483i-o-nouc483-zi-o-nouc483-sc483ptc483mc3a2nc483A muncit cat doi-trei oameni odata doar cu gandul la sotie si copii, oamenii cei mai dragi sufletului lui… cei pe care isi dorea sa ii aduca langa el si astfel sa inceapa o noua viata, un nou inceput… mai bun decat ceea ce traisera la ei in tara.

Dupa un an de munca a reusit ce si-a propus.. A pus destui bani departe incat sa isi permita sa isi cumpere o casa suficient de mare pentru o familie cu doi copii. Pentru ca toata viata traisera intr-o garsoniera mica acum si-au dorit din toata inima sa cumpere o casa cu gradina, cu o curte spatioasa in care sa se poata juca cei doi copii in voie. Si-a adus familia langa el, la inceput au stat in gazda insa in cateva zile a inceput, impreuna cu sotia, sa caute o casa.

Cautarile nu au fost in zadar… A gasit casa perfecta… nici foarte mare insa nici prea mica… numai buna pentru familia.. avea si curte si o gradina frumoasa in spate.. Nici nu au mai stat pe ganduri, au cumparat-o si au inceput sa o utileze. Intai si intai au cautat sa cumpere saltele copii pentru ca ei erau cei mai importanti.. mai apoi urmau sa fie utilate camera lor, a lui si a sotiei, urmand apoi bucataria, livingul si baia…

Eforturile sotului nu au fost in zadar. Un an stat departe de familie a fost foarte greu insa a meritat cu varf si indesat. Isi implinise acum visul dintotdeauna. Incepea o viata noua alaturi de persoanele pe care le iubea cel mai mult in viata intr-un loc in care avea mult mai mult de castigat decat de pierdut… Era un om implinit.. erau o familie implinita… isi formasera un adevarat camin si erau o familie exemplu pentru orice om… Au aratat tutror ca atata  timp cat exista vointa absolut orice se poate face…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns